I morgen slår Bilka Hundige dørene op for CULT Cola Copenhagen Open, og hele 192 forventningsfulde deltagere kommer til at dyste om sejren.

eOddset har netop frigivet et vinderspil på turneringen, og der er gode chancer for at score sig lidt ekstra penge til weekenden hvis man er dygtig og heldig nok og rammer vinderen.

Som favorit til sejren, er Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg som er kommet super godt i gang med FIFA 17, og som også vandt sin gruppe til det netop overståede ESWC i Paris – dog måtte han forlade turneringen tidligt i slutspillet. August ‘Agge’ Rosenmeier blev desværre nødt til at melde fra til turneringen i morgen, og derfor må det store forventningspres forventes at ligge på Lars.

Dog er forfølgerfeltet skarpt, og det vil ikke være den store overraskelse hvis en af disse personer tager sejren – niveauet i toppen er så tæt.  I et skarp forfølgerfelt har vi, ifølge odds-sætningen, svenske Simon ‘Erikzzon’ Eriksson, ESWC deltageren Nicklas ‘Niller’ Stensgaard og så FIWC mesteren Mohamad ‘Bacha’ Al-Bacha – alle sammen spillere som sagtens kan tage sejren!

Hvem tror du der tager sejren i morgen? Du kan oddse på det herunder.

Odds på CULT Cola Copenhagen Open her

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *