Vi har tidligere testet SkyPADs Icemat og vi var yderst tilfredse, og nu er endnu en model landet på vores bord – nemlig SkyPAD Steel.

SkyPAD Steel kommer i to forskellige størrelser – den “normale” på 27×32 cm. og så Steel XL på 40×35 cm. Som navnet lidt afslører, så er musemåtterne lavet af stål og førstehåndsindtrykket er rigtigt lækkert – det er kvalitet der gennemsyrer produktet. Under måtterne er der et gummilag som sikrer at de ligger helt fast på bordet. Også under de drabelige dyster i den virtuelle verden.

Vi har testet begge udgaver i CS:GO, og begge yder det samme gode resultat; nemlig at man ikke lægger mærke til at der overhovedet er en musemåtte under! En musemåtte skal være med til at forbedre spiloplevelsen, men hvis man sidder og lægger mærke til måtten undervejs, så er det fordi der er ting der ikke er som de skal være. Den lille udgave bliver dog for lille hvis man skal spille seriøst, men til normal kontorbrug er den helt fint. Jeg foretrækker dog til enhver tid at bruge XL udgaven da jeg så ikke skal bekymre mig om hvor store armbevægelserne bliver når pulsen er oppe. Eller når jeg arbejder med hjemmeside, Facebook-opslag eller lignende.

Endnu engang har SkyPAD formået at tage et klassisk produkt, som stål-musemåtten er, og fornyet det sådan det passer ind i 2018. Så længe man sørger for at holde overfladen helt ren, så leverer SkyPAD Steel en fortrinelig præstation – uanset om det er til gaming eller kontorbrug.

Alle produkter fra SkyPAD kan købes i deres shop som findes her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.