Coutinho, Salah og Dybala er blandt de spillere, som i dag har fået deres FUT 19-kort offentliggjort. Desuden er Marcelo blevet femstjernet i finter!

Når man kigger på listen over dagens spiller, så vil de fleste nok lade deres øjne lede imod stjerner som Salah og Dybala – og fred være med det. Salah har fået en opgradering, og er nu blevet 88’er. 92 pace, 84 shooting og 89 dribling er giftigt – rigtig giftigt. Desuden har egypteren, som er en del af det meget dynamiske Liverpool-angreb, fået en weak foot-upgrade, så han i det kommende spil vil have et 3-stjernet højre ben, fremfor det noget begrænsende 2-stjernede højre ben fra i fjor.

Min helt store begejstring opstod dog ikke da jeg så den hurtige afrikaner fra Merseyside. Min favorit i blandt dagens offentliggørelse er født i Rio de Janeiro og spiller til dagligt omtrent 2100 kilometer fra Salah. Hans hår får ham sommetider til at ligne en hjemløs, men hans talent er ikke til at tage fejl af.

Marcelo er en ægte bawler. Intet nyt her. Eller jo – MARCELO HAR FÅET FEM-STJERNEDE FINTER. I hørte rigtigt – Marcelo er gået fra i FIFA 16 at være trestjernet til i FIFA 19 at være femstjernet. Jeg gider på ingen måde fokusere på hans defensive stats eller hans pace (som i øvrigt er gået fire op) – men Marcelo har nu fået 5-stjernede finter, som overtrumfer alt andet i dagens offentliggørelse. Jeg kan endelig lave fake rabonaer i eget felt, og inkassere tonsvis af mål i det kommende FIFA på mislykkede elasticoer, hvilket vil sige, at FIFA 19 kun kan blive en succes.

I behøver ikke tjekke listen ud, da det vigtigste uden tvivl er Marcelos skill-upgrade, men hvis I alligevel skulle have lyst, så kan I se hele listen herunder.

TJEK MARCELO OG DE ANDRE SPILLERE UD HER

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.