Den danske FIFA-spiller, Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen, er nu officielt blevet en del af Premier Leagues suveræne førsteplads, Manchester City, som han i fremtiden skal repræsentere ved turneringer og events.

En kæmpe handel, der involverer en dansk FIFA-spiller, er her til formiddag blevet annonceret.

Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen har officielt skrevet under på en aftale med det førende hold i den bedste engelske fodboldrække, ingen ringere end Manchester City, og han bliver dermed fodboldklubbens blot anden eSport-signing til dato.

Sammen med Kieran ‘Kez’ Brown skal den 18-årige danske FIFA-spiller nu repræsentere de lyseblå farver til udenlandske- såvel som danske FIFA-events, og det er han naturligvis utrolig begejstret for.

Jeg er ufattelig glad for at tage det næste skridt i min eSport-karriere med Manchester City,” fortæller Marcus Jørgensen til mancity.com, der ydermere ser frem til, hvad der ligger og venter i det nye år.

2017 var en utrolig succesfuld sæson for mig, og mine ambitioner hjælper mig nu til at køre på, således jeg kan tage mit spil til det næste niveau.

Også marketing-chefen hos City Football Group, Nuria Tarre, har stor tiltro til samarbejdet.

Vi er rigtig begejstrede for at skrive under med Marcus, der skal repræsentere Manchester City i turneringer og fan-events rundt om i verdenen,” siger han og uddyber.

Han har allerede demonstreret, at han kan konkurrere blandt de allerbedste FIFA-spillere rundt omkring, så vi kan ikke vente med at se, hvordan han udvikler sig.

Ønsker du at høre resten af videointerviewet med den glade dansker, kan du se det hele lige her.

Vi ser frem til at følge den danske FIFA-stjerne færde sig i det engelske.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.