Flere af de største youtubere er på nuværende tidspunkt samlet i New York til en stor turnering, som Kick TV står bag. 15 af de mest populære Fifa spillere på Youtube er blevet inviteret til turneringen, mens en enkel spiller (Notorious) har kvalificeret sig. Blandt deltagerne er sidste års vinder, AirJapes, GudjonDaniel, som vi kunne se til DM og den maskerede gamer, FIFA Playa. Hele turneringen kan følges på deres Youtube kanal, hvor alle kampe bliver lagt op, ligesom der kan findes analyser fra Fifa eksperten Dirty Mike, interviews med spillerne og andre forskellige indslag fra turneringen. Udover Dirty Mike, finder man også Hugh Wizzy og Wepeeler som kommenterer kampene.

På nuværende tidspunkt er gruppespillet overstået og nogle af kvartfinalerne er allerede begyndt. De 16 spillere var, efter lodtrækning, delt ind i 4 grupper med 4 deltagere i hver, hvor to af dem gik videre. De skulle spille hver en gang mod hinanden. Hver spiller skulle vælge seks hold plus et 3½ stjernede, som de ville bruge i turneringen. Det er dog ikke tilladt at bruge det samme hold igen, indtil man har vundet en kamp med sit 3½-stjernede hold, så det gælder også om at være strategisk i sit holdvalg, hvis man vil gå hele vejen.

Samtidig er der en masse pengepræmier på spil: For hver gruppesejr tjener spillerne 500 dollars, mens sejre i kvartfinalen giver 1000 dollars, og 2500 dollars bliver tildelt de to spillere, der skulle vinde semifinalen. I finalen kan vinderen se frem til 10.000 dollars, samt den orange jakke, som er symbolet på, at man har vundet turneringen.

 

KickTV Standings

Gruppe A var på forhånd dømt som den letteste gruppe, og den gav heller ikke de store overraskelser. RossiHD og Calfreezy gik let gennem gruppen, hvor den eneste kvindelige deltager, Fangbanger(Fangs), måtte tage til takke med et enkelt point.

Gruppe B var derimod ingen let pulje, da man både fandt to spillere (Bateson87 og Nepenthes), der var udråbt som bejlere til guldet, men også Notorious som den ukendte spiller, der havde bevist sit værd ved at kvalificere sig til turneringen som den eneste, der ikke var inviteret. Førstepladsen gik dog noget overraskende til ZerkaaHD, som dermed afviste to af de største spillere i turneringen og tog Notorious med sig videre til kvartfinalen.

Gruppe C bestod af nogle af de mest underholdende youtubere, som udover at imponere med evnerne i Fifa, også har vist at de kan underholde folk samtidig. Vinderen af gruppen blev FIFA Playa, der endte med samme antal point som GudjonDaniel. 3. pladsen gik til Gonth, der før turneringen havde udråbt sig selv som stor underdog, men alligevel endte med flere point end TwoSyncFifa, der var fuld af selvtillid inden turneringen startede.

Det var dog Gruppe D, der blev udråbt som dødens pulje. Udover sidste års vinder, var også hans finalemodstander, R9Rai, at finde sammen med MattHDGamer, som der også var store forventninger til. Sidste mand i gruppen var TobiiasGaming, som ikke havde den store chance for at gå videre, og han endte også med en klar 4. plads uden at få point. Mens Airjapes stormede gennem gruppen uden at sætte point til, trak R9Rai sorteper på en dårligere målscorer end MattHDGamer, efter deres indbyrdes opgør endte 0-0.

Hermed bliver det spændende om AirJapes kan formå at forsvare titlen fra sidste år eller om vi ser flere overraskelser i turneringen. AirJapes har allerede vundet med sit 3½-stjernede hold, Portland, mens resten af kvartfinalisterne stadig ikke har haft det i spil. Det betyder, at de nu har fire hold tilbage, hvor det 3-stjernede hold er blandt dem, så hvis de senere vil spille med et hold, som de allerede har brugt, kan de være pressede til at satse med deres mindre gode hold. Alle kampe og analyser kan følges her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.