Jacob Kragelund vinder Elgiganten Cup #6 i Viby og årets sidste FIFA 18 turnering.

I årets sidste større FIFA 18 turnering ved Elgiganten Cup #6 i Viby skulle der udspille sig op til flere dramaer. Dagens turnering havde deltagelse af 62 deltagere, hvilket betød 16 grupper med 4 i hver, hvor de 3 bedste gik videre til vind eller forsvind kampene. Der var naturligvis en fordel ved at blive 1’er, da man så gik direkte til 1/16-dels finalen, modsat 2’er og 3’erne der skulle ud i en indledende runde.

Allerede i starten af slutspillet inden det blev rigtig sjovt måtte flere store favoritter lade livet ved blandt Lars Korreborg, Mikkel Hjort Bach og Frederik Fredberg. Det åbnede op for at det måske kunne blive til en overraskende vinder.

I den første semifinale var det dog to velkendte navne, der skulle udkæmpe en kamp om den første finaleplads. Semifinalen stod mellem Bech og Arrow, der sluttede 2’er ved Starcade så sent som i sidste uge. Efter 90 dramatiske minutter og en stilling på 3-3 måtte de to ud i forlænget spilletid, hvor der skulle en VAR kendelse til at hjælpe Arrow, før han løb med sejren på 6-3.

Den anden semifinale bestod af Kragelund og Kylle, der deltog i en FIFA turnering for første gang. Her viste Kragelund sig for stærk for det debuterende FIFA talent og tog en sikker sejr på 3-1.

Det blev dermed en finale mellem de to venner og sparringspartnere fra Aalborg. En tidlig føring for Kragelund og et senere rødt kort til Arrow var med til at grundlægge en flot sejr på 1-0 for Kragelund. Bronzekampen blev vundet af Mathias Bech på straffespark efter 1-1.

Vi ønsker Jacob Kragelund et stort tillykke med sejren og vi vil gerne takke alle, der har bakket op om et fantastisk FIFA 18 år. Vi glæder os allerede til at få flere gode oplevelser i FIFA 19!

Næste stop på Elgiganten Tour bliver 27. oktober i Hørsholm, og så slutter vi af i Glostrup den 3. november

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.