Efter weekendens sejr er Jacob Kragelund blevet optimistisk omkring den kommende FIFA-sæson. Her sætter han målet at kvalificere sig til de store internationale turneringer.

Lørdag lykkedes det FIFA-spiller Jacob Kragelund at slutte sæsonen til tops, da han til årets sidste FIFA 18-turnering gik hele vejen og sikrede sig selv 10.000 kroner samt vigtigst af alt en stor portion selvtillid og ikke mindst optimisme forud for FIFA 19.

I finalen stod nordjyden overfor kammeraten og sparringspartneren Alen ‘Arrow’ Barakovic, og sejren betød derfor ekstra meget for Kragelund, som pt. indtager 12. pladsen på den danske FIFA-rangliste.

Billedet indeholder sandsynligvis: 4 personer, folk, der sidder og indendørsJeg er super glad for sejren, da den kommer efter nogle gode træningsdage med Alen. At vi begge ender i finalen viser blot, hvor meget en seriøs tilgang til spillet kan gøre,” lyder det fra hovedpersonen, der hernæst forklarer nøglen til sejren.

Konkurrencen var hård, men som jeg var inde på før, var jeg rigtig godt forberedt. Jeg brugte 4-2-2-2, hvilket nok var den største ændring ift. tidligere turneringer, og som gav det sidste. Derudover havde jeg marginalerne med mig, hvilket altid er vigtigt!

Inden weekendens sejr var det ved at være et godt stykke tid siden, at Kragelund sidst kunne fejre en sejr. Noget tyder dog på, at weekendens flotte førsteplads har givet ham blod på tanden. I FIFA 19 drømmer han nemlig om at spille FIFA udenfor Danmarks grænser.

Billedet indeholder sandsynligvis: 2 personerJeg kæmper for at vinde, så med en turneringssejr føler jeg mig helt klar til FIFA 19, dog med et helt andet fokus end tidligere. Jeg lægger fokus på FUT for første gang og investerer både tid og penge i gamemodet fremadrettet. Målet er klart at kvalificere sig til de store internationale turneringer,” fortæller en topmotiveret Jacob Kragelund, der desuden ikke afviser, at han snart kan være at finde på et team igen.

Om det bliver som repræsentant for en klub, må tiden vise – det er ikke udelukket.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.