Så er der 6 dage til juleaften, og i dag har vi taget en snak med Anders ’MrSuit’ Bollerup. Samtidig med at være skribent på Sports-Gaming.dk, er han også en del af FIFA Team Midtjylland:

 

Hvad har været dit bedste resultat og din største oplevelse med Fifa i 2013?

Mit største resultat i 2013 var helt klart da jeg vandt til NPF. Det var ikke den største turnering, men når man slår Robin som var dm semi-finalist og vinder over Iver i finalen så kan man være godt tilfreds. For mig har der ikke været en oplevelse som har skilt sig meget ud fra resten, men selve det at følge Fifa’s udvikling og opleve de mange nye turneringer og den stigende interesse for spillet, det har været min største oplevelse i år.

Du nævner selv dit flotte resultat til NPF. Er det et tegn på, at vi kommer til at se flere flotte resultater fra dig i 2014?

Jeg er på det sidste gået lidt ind i arbejdet bag om den danske Fifascene og synes det er super spændende at hjælpe til med at skabe et godt community for de danske spillere. Det tager lidt af min tid, men satser på at det ikke skal få betydning for mit niveau i Fifa. Så ja, håber på jeg kan holde niveauet og byde spillere som Iver, Barnewitz og Agge op til dans i det nye år.

Du kommer ind på nogle af landets absolut bedste Fifa spillere. Er der nogle af dem du betragter som dine ærkerivaler?

Jeg synes faktisk ikke sådan rigtig jeg har nogen ærkerivaler. Når jeg træner så er det ofte bare mod randoms i sæsoner, så jeg møder stort set kun de andre topspillere til turneringer. Jeg har aldrig spillet mod Barnewitz og Adel fx, men hvis jeg skal nævne én så må det være Agge, for jeg vil jo gerne være den bedste og for at være den bedste skal man kunne slå den bedste.

Tror du der er nogle spillere der kan gå hen at overraske Fifa scenen, ved at slå Agge af tronen?

Helt sikkert. Det er ofte de helt små ting som afgør en kamp, og jeg synes ikke Agge har været så imponerende i år som tidligere. Så tror faktisk der er større chance for at vi får en anden vinder af DM i år end at Agge vinder igen. Vil mene at Adel, Barnewitz, Iver, Lasse Bækkelund og Vuk alle har fantastiske chancer i år. Det er dem som jeg ser som det stærkeste felt og så kommer der som regel en overraskelse, en spiller man ikke har hørt om før.

Hvilken af de store spillere tror du, kommer til at skuffe i det kommende år?

Det svært at sige men tror måske Fodbolddreng og Paro kommer til at skuffe. Fodbolddreng skal i hvert fald udvikle sit spil lidt, nu hvor L2R2 ikke fungere på samme måde. Paro mødte jeg i en kamp sidste år og var ikke prængende, men det kan selvfølgelig have ændret sig i Fifa 14.
Det bliver spændende at se om MrSuit kan byde de største spillere op til dans i år 2014. På nuværende tidspunkt ligger han nr. 4 på Sports-Gamings Ranking, så fremover skal man ikke afskrive Anders for noget som helst.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.