“Hvorfor spiller du med 5-mands forsvar?”. “Du kan intet andet end at løbe!”. “Dit Ultimate Team har du snydt dig til ved at købe coins!”.

Disse udsagn er blot nogle få af de mange, der de seneste år, og specielt i år, er blevet brugt i mod modstanderen efter kampen, og det er derfor blevet en debat hvordan man spiller Fifa på en ordentlig måde, og ikke mindst om FIFA 15 virkelig er blevet bedre end sidste års udgave.

Vi har samlet en række spillere fra toppen af dansk Fifa, som kommer med deres, helt personlige og egne meninger omkring deres syn på computerspillet vi alle spiller, nemlig Fifa.

Første mand til at gøre det, er Copenhagen Wolves spilleren, Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg, der altid deltager flittigt når der bliver debatteret omkring Fifa og Fifa-scenen. Selvom han har haft et succesrig Fifa 15, så behøver han nødvendigvis ikke at kunne lide det på samme måde som de tidligere Fifa’er. Vi har taget en snak med ham, og hørt hvordan Fifa skal se ud i hans øjne:

 

Hvad er dine første tanker, der falder dig ind, når du kigger på dette års udgave af FIFA?

“Højt tempo, spillere du ikke kan regne med og et målmænd der skal arbejdes med. Det er nogle af de negative ting. Der er jo også positive. Det høje tempo gør spillet mere spændende og sjovt for tilskuere. Det er fedt at man kan spille i så højt et tempo, selvom det nogle gange kan virke mere som NFL (Amerikansk Fodbold) end Fodbold.”

Har overgangen fra FIFA 14 til 15 været positiv eller negativ ifølge dig?

“Det har været positivt for mig set på resultater, men der har også været negative sider. Følte spillet var mindre tilfældigt i Fifa 14, men fodbold er et tilfældigt spil, som man kan blive utrolig irriteret over. Fifa 15 er dog sjovere at spille når man tænker på det høje tempo og alle de spillere der begynder at komme frem pga. de alle kan spille med et forholdsvis højt tempo.”

Hvilke gode/positive ting har EA fået med i årets spil?

“Positive ting EA har fået med i år er tempo, og nye animationer. Man får tilskueren med i det nye Fifa. I FUT er der blevet lavet price ranges, som jeg synes er rigtig positivt, så man ikke oplever et sindsygt market pga. købte coins.”

Hvilke ting har været en negativ oplevelse ved spillet i år, eller har det været fejlfrit?

“Målmanden har virket på godt og ondt. Målmandens udgangspunkt på stregen konstant gør det let at slå en bold i dybden. Hans indgreb i feltet er heller ikke altid gode. Målmanden kan fryse på en ufarlig bold, hvis den bliver rettet af. Langskud er også forholdsvis lette pga. boldfysikken, som er lidt urealistisk nogle gange. Og så kan man let score på friløbere, ved at løbe rundt om målmanden, da han selv går ud. Pace er også lidt for meget med urealistiske retningskifte og utrolige pace boost med bryst og hovedet. Noget af det gode i F15 har været animationerne og de timinger der skal til. Fedt man kan score på flere måder bl.a. Hovedstød er blevet sværere og burde forblive sådan, hvor man downgrader hastighedens betydning en smule. Alt i alt kan man virkelig se at spillet udvikler sig i den rigtige retning og EA skal have ros for deres arbejde, selvom der er nogle dumme fejl, så ved jeg at de nok skal blive rettet i de kommende spil.”

Til sidst. Hvor mange point skal FIFA 15 så have på en skala fra 1-10?

“Spillet skal have 7/10 da det er et rigtig godt spil, som har udviklet sig til et ægte ESports spil, men fejlene gør at den mister 3 point. Der er nogle dumme kampafgørende fejl, hvor målmænd og mærkelige straffe og frispark er hovedfejlene.”

Følg med på siden, hvor vi snart tager en snak med en anden person, der har været lidt mere begejstret for dette års udgave af FIFA 15, som formentlig er det mest diskuterede gennem tiderne.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.