64. Så mange var mødt op til start, da vi i går aftes arrangerede en online turnering, hvor alle var velkomne. Her var 1. præmien en gratis billet til CULT Cola Aarhus Open + en ramme CULT Cola.

Det store antal betød også, at vi havde hele 15 grupper fra start. I disse grupper kunne man bl.a. finde en af de mindre aktive her i Fifa 15, Adel ´adellovich´ Daher, der gik videre som 1´ med samme antal point som 2. pladsen Marc ´FIFAHougaard´ Hougaard. Også Mohamad ´xbachaa´ Al-Bacha og den nye eSpuma spiller, Mads ´NyrnZ´ Nyrnberg, gik begge videre med maksimum point.

1/16 finalerne var uden de store overraskelser, så vi springer hen til 1/8 finalerne, hvor Adel sagde tak for i aften, efter han måtte lide et nederlag til Zyckonick. Her blev NyrnZ også slået ud til Carl Emil ´carly1231´, og sidst men ikke mindst Nicklas ´Niller´ Stensgaard, der tabte til Mads ´Bis´ Bisgaard. Carl Emil fortsatte de fine takter allerede i næste runde, da sendte Al-Bacha hjem. Casper ´Cjuul-dk´ Christensen røg her ud til en noget så ukendt under psn´et Fut-kongen. 

Til sidst havde vi en overraskende finale mellem Carl Emil ´carly1231´ og fredberg2013. Dette blev en tæt affære, men det Carl Emil endte med sin 2-1 sejr som vinderen af turneringen, billetten og en masse CULT Colaer.

Vi tog os en snak med den glade vinder:

“Selvom der var utroligt mange spillere, der var mødt op, heribland mange formstærke, så var det altså dig, som løb med en kasse Cult og en billet til eventet om lidt over en uges tid. Hvad betyder den her sejr for dig?”

“Det betyder helt vildt meget. Jeg har deltaget i de fleste af SG’s turneringer, og har været tæt på et par gange. Så det virkelig lækkert endelig at ende som nummer 1″

“Du slog bl.a. NyrnZ og Bacha på din vej. Havde du bare alt heldet med dig igennem hele turneringen, eller ser du dig selv kunne vinde flere af disse turneringer?”

“Mod NyrnZ laver han er par fejl som jeg udnytter fornuftigt, dog føler jeg ikke at det var decideret “ufortjent” at jeg vinder den kamp, da jeg fører med 2 mål i stort set hele kampen, og føler at jeg lukker ham godt ned. Mod Bacha kommer jeg hurtigt bagud men udligner hurtigt, og ender med at score et rigtigt “EA” mål i det 90 minut.”

“Og så lige til sidst. Ser du frem til Aarhus Open, og hvordan forventer du eventet vil forløbe sig?”

“Jeg ser virkelig frem til Aarhus Open. Dog føler jeg at det bliver ekstra svært for os som måske ikke helt er med i toppen, da at der kun går 1 videre fra det ekstra gruppespil, så man skal håbe på en rigtig god lodtrækning. Ellers er mine forventninger at jeg ihvertfald skal gå videre fra det første gruppespil, også må vi se.”

Stort tillykke til vinderen, der altså nu er fuldt klar til Aarhus med energi-drinks og billet sikret.

Bestil billet her, hvis du ikke allerede har fået det gjort

Selvom vi har haft den her ene opvarmnings-turnering til næste næste weekends kæmpe arrangement, er vi selvfølgelig slet ikke færdig med optakt til eventet. Husk at holde øje med alle nyhederne her på siden.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.