Efter en lang og intens onlinekvalifikation i weekenden blev August ‘Agge’ Rosenmeier og Mikkel ‘LordHjorth’ Bach i sidste ende blandt de 22 PS4-spillere, som formåede at sikre dem selv en plads til sæsonens første FUT Champions Cup.

I denne weekend deltog flere danske FIFA-spillere i en onlinekvalifikation for udvalgte spillere i henholdsvis Europa, Mellemøsten og Afrika, der alle havde det tilfælles, at de har opnået 27 sejre eller mere i løbet af de første uger med FUT 19.

De danske repræsentanter gjorde som altid en god figur ud af sig, og størstedelen af dem havde fortsat på andendagen søndag mulighed for at sikre dem selv en plads til årets første FUT Champions Cup. Kun 22 af spillerne kunne nemlig sikre dem selv en billet.

Kvalifikationen blev spillet i det efterhånden mere velkendte Swiss-format, hvor spillerne skulle dyste på kryds og tværs imod hinanden i ni runder af bedst af to-kampe, der afgjorde, om de ville komme i slutspillet.

For at nå til slutspillet måtte spillerne maksimum tabe to kampe, hvilket også betød, at de skulle vinde minimum syv kampe. Således formåede hele fire danskere at gøre i form af Mikkel ‘LordHjorth’ Bach, Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen, Jesper ‘Pilm’ Prang med syv sejre og sidst men ikke mindst August ‘Agge’ Rosenmeier med sine otte sejre.

Mens Agge allerede sikrede sin billet til den store major i første knockoutkamp, måtte de tre resterende danskere se sig selv slået.

Dermed skulle de ud i en ny knald eller fald-kamp. Denne runde blev samtidig den endelige endestation for først Marcuzo og hernæst Pilm, der tabte sin kamp mod LordHjorth, som hermed skulle spille en sidste og altafgørende kamp om VM-kvalifikationsbilletten.

Heldigvis lykkedes det her Mikkel Hjorth Bach at hive en sejr hjem i en yderst vigtig kamp, og vi har derfor to danskere med til FUT Champions Cup #1!

Du kan her se hele bracket, imens du herunder kan se en samlet oversigt over de i alt 44 deltagere fra Xbox One og PlayStation 4 fra Europa, Mellemøsten og Afrika:

Trods de utallige timer, som deltagerne i weekendens onlinekvalifikation brugte, hev August Rosenmeier på en eller anden måde endnu en 30-0’er hjem for tredje weekend i træk – stort tillykke og respekt til ham og LordHjorth herfra!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.