I år er FIFA blevet spillemæssigt anderledes end sidste år. Vi har taget et kig på én af de spillere, der for alvor kan gøre en forskel for dit hold.

Det virker som om FIFA i år er domineret at hurtige fløje og skarpe angribere, der kan tage en bold på hovedet. Der er ikke længere helt samme fokus på at have en hurtig og lille angriber som eks. Agüero. Derfor har jeg også i min første spilleranmeldelse i år taget fokus på en særlig angriber, der har en stor plads i mit hjerte. Det er uruguayanske Edinson Cavani, jeg har valgt at kigge på – en angriber, jeg altid har haft stor succes med, uanset spillet. Han står altid det rigtige sted, og er fantastisk til at sætte sidste fod på. Spørgsmålet var så, om han ville være det samme i FIFA 17.

edinsonJeg fik fat i Edinson Cavani relativt kort tid efter han udkom i packs, og fik ham derfor også til en god pris – 70K på Xbox. Lige nu står hans pris til lidt over 90K på Xbox, og 160K på PS4. Han er derfor absolut ikke i den billige ende, men hvis man går lidt i gang med trading eller måske investerer i nogle FIFA-points, så er Cavani på ingen måde uopnåelig. Hans kort er vist på billedet her i artiklen, men nogle nøglestats bag kortet for Cavani er: 90 positionering, 87 afslutning, 88 skudstyrke, 92 hovedstødspræcision og 90 i springstyrke. Det er altså på mange måder et ”komplet” angriberkort, man får fat i. Dette er hans standardstats, men hvis man smider eks. et ”Hunter”-kort efter ham, så får han lige pludselig 90 pace, 97 afslutning og 99 positionering blandt andet. Der er dermed ret så gode stats at hente på ham.

Guddommelig præcision
For mig var stats’ene dog ikke synderligt vigtige – jeg ville hellere mærke hvordan han spillede i spillet. Og gudfader, hvor blev jeg overrasket. Efter én kamp, hvor jeg prøvede ham af med holdet på billedet herunder, som du kan se detaljer på ved at klikke på dette link, havde han scoret seks mål. SEKS. Jeg tænkte at det måtte være for godt til at være sandt, og jeg var bare heldig – men nej. Han blev ved og ved med at score for mig. Han kunne løbe op med hurtige forsvarer, han tog alle i en hovedstødsduel og hans spark sad bedre placeret end nogen anden spiller, jeg indtil videre har spillet med i FIFA. Han scorede ekstremt mange mål for mig, og jeg er på ingen måde en god FIFA-spiller. Jeg siger altid, at jeg efter 10 kampe har fået fornemmelsen af om spillerne er det værd, og for mig er 10 mål meget for en angriber på 10 kampe. Cavani scorede 27. Han bankede alting ind, uanset vinkel og tidspunkt, og mange gange sad jeg selv og måbede over de mål, jeg kunne score. Måske kan det have været en faktor, at Cavani har været stjernen på holdet – men uanset om han er bedre end de andre spillere eller ej, overstrålede han dem 100%.

holdetEfter de 10 kampe, jeg spillede med ham, sad jeg tilbage med en vis ærefrygt overfor den spiller, som jeg lige havde testet. Kunne han virkelig være så god? Jeg var imponeret over alt, han gjorde godt. Han er måske ikke den hurtigste, men et ”Hunter”-kort ville hjælpe gevaldigt på det problem. Han holder bolden godt inde til sig, han dribler godt, og som nævnt tidligere, så sparker og header han guddommeligt. Jeg ved nærmest ikke hvad han ikke gør godt. Og hvad end han ikke gør godt, har ikke været vigtigt for mig.

Et godt køb – mildest talt

Jeg sidder tilbage med en følelse af at jeg har brugt 70k utroligt godt. Cavani er sjov at spille med, vanvittigt god og måske nok den bedste angriber, jeg har haft fornøjelsen af at spille med. Jeg sidder faktisk lidt og beder til at han får endnu en IF, så jeg kan gøre ham endnu bedre. Sandsynligheden er absolut også til stede, da Cavani er eneste tilbageværende topangriber i PSG efter Zlatans skift til Manchester United. Men hvis Cavani var lige så god i virkeligheden, som han var for mig, så er der vist ingen, der kunne finde på at savne Zlatan i Paris. Jeg kan kun anbefale Cavani til alle – uanset spillestil og niveau. Find pengene, hvis du ikke har dem allerede, og giv ham et skud. Du vil ikke fortryde det!

Samlet vurdering: 10/10

Stats:

Kampe spillet: 10
Mål scoret: 27
Assists: 3
Gennemsnitsvurdering: 9,2

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.