Ok, der er åbenbart stor interesse for FUT turneringer derude i det danske land!

125 har tilmeldt sig vores første turnering, og med kun 32 pladser var der jo mere end udsolgt. Alle brugere har fået tilsendt mail omkring en endelig bekræftelse på tilmeldingen, og her er der dog en del der ikke har svaret. Turneringen er udvidet til 40 mand, men flere kan vi desværre ikke have med denne første gang.

For at imødekomme efterspørgslen, så har vi valgt at lave en ekstra turnering med samme tema som afholdes onsdag d. 26/11 kl. 18.30. Tilmeldingen sker ved at udfylde formularen i nedenstående Toornament link – husk at du skal indtaste dit PSN og IKKE dit navn. Alle som har tilmeldt sig i første omgang, har fået en mail med link til ekstra turnering før den nu annonceres offentligt.

Turneringen er på PS4, og ALLE spillerne på holdet (inkl. udskiftere) skal være danske statsborgere.

Reglerne er meget åbne – det eneste man skal følge, er det generelle tema, der er sat for turneringen. Der må selvfølgelig ikke bruges booster-kort til spillernes stats, dvs. du må ikke give dine spillere +15 pace, shooting eller lignende. Ellers må man spille med samtlige indstillinger, man har lyst til. Man skal selvfølgelig spille venskabskampe i FUT og ellers er reglerne erom standard i Sports-Gaming.dk’s online turneringer. Man skal møde op på sidens chat 15 minutter før turneringsstart, og desuden sørge for at gøre sig synlig i chatten. Man er selv ansvarlig for at kampene bliver afviklet til de programsatte tidspunkter og resultaterne indsendes via resultatsiden, som vil være klar til turneringsstart.

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.