Med fem dage igen af Sports-Gamings Ladder, som har løbet i lidt over 2 uger, er vi ved at have fundet vinderne af de to turneringer. På Playstation 3 er turneringen stadig helt åben, og førstepladsen indtages lige nu af Christian ‘Chanaka’ Bruun, som har spillet hele 23 kampe og hentet 1090 point. Efter Chanaka ligger Philip ‘PhilipL-W‘ Warburg og Christian ‘C_Corell‘ Corell, men Magnus ‘Anqes’ Andersen og Arnelv9 ligger og kæmper i bunden.

Vi fik en kommentar fra Philip ‘PhilipL-W‘ Warburg om hans forventninger til de sidste dage på ladderen:

Jeg har desværre ikke kunnet spille så meget, da jeg synes det har været svært at få kontakt til de andre, men jeg vil stadig gerne nå førstepladsen. Jeg forventer at vinde ladderen, og jeg synes også, at jeg fortjener det, da jeg har den bedste ratio.

På Playstation 4 ser Lars ‘PrimeTurbo‘ Korreborg ud til at have lukket ballet, da han ligger på førstepladsen med 1135 point og har vundet alle sine kampe. Efter sig ligger Pilm94 og Peter ‘KongMoelgaard’ Mølgård, som dog skal til at hente en masse point hjem, hvis de skal nå PrimeTurbo. I den anden ende af tabellen finder vi selveste Kristoffer Smedstrup, der har spillet sig på en solid sidsteplads, endda med 16 kampe spillet, hvilket er det højeste antal kampe af alle.

Peter ‘KongMoelgaard’ Mølgård ser heller ikke de store chancer for at nå førstepladsen i denne omgang:

Jeg tvivler stærkt på, at jeg kan nå at vinde den. Jeg har først fået min PS4 efter ladderen startede, og jeg føler endnu, at jeg mangler en del for at nå PS3-niveauet, så pt. er PrimeTurbo simpelthen for stærk.

Der kan altså stadig nå at komme overraskelser på ladderen, som slutter søndag d. 9. februar kl. 20.00, både på ps3 og ps4.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.