Vinderen af Geekunit.dk Summer League-finaleturneringen blev Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg, efter han vandt i golden goal mod Marcus ‘Danmar12’ Kok. Dermed blev vinderen af finaleturneringen også vinderen af leaderboardet, samt flest individuelle sejre.


Vi startede i juli måned, og nu er vi slut. Geekunit.dk Summer League blev en stor succes, og med Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg som vinderen af både leaderboardet samt finaleturneringen, og også 8 individuelle sejre for Wicked Gaming, blev det også en storslået turneringsrække for dem. Finalen blev vundet mod Marcus ‘Danmar12’ Kok, som kun kvalificerede sig på 3 turneringer, hvilket tyder på højt niveau. Bronzekampen blev vundet af Jacob ‘JacobZøhner’ Zøhner med 3-1 over Mikkel ‘Uglen’ Henriksen.

I gruppespillet blev mange små favoritter slået ud, og i sær kan Jesper ‘Pilm’ Prang nævnes, selvom han nok har haft fokus et andet sted, mens også Matlhe ‘Kontradørge’ Dørge blev slået ud i gruppen. 2 grupper endte med en suveræn vinder, Mikkel ‘Rævehjorth’ Bach og Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg, mens de to andre gruppevinderen var Claes ‘Keglekongen’ Hansen & Mikkel ‘Uglen’ Henriksen. Derudover kan det nævnes at de 2 finalister var i samme gruppe.

Det lykkedes os at få et interview med vinderen af Geekunit.dk Summer League-finaleturneringen:

Tillykke med sejren Lars! Du vandt i går finaleturneringen i Geekunit.dk Summer League! Hvordan var spillet?

“Lige før turneringen var jeg forfærdelig, og jeg havde fået feber. Jeg spillede som jeg gjorde imod Jesper ‘Pilm’ Prang i semifinalen i går til CULT Cola Aarhus Open, men da jeg gik igang prøvede jeg at gå tilbage til 4-3-3 offensiv, og det fungerede fint. Jeg var heldig i mange situationer, hvor jeg kommer tilbage efter at jeg dummer mig gevaldigt. Jeg fik flere hjerneblødninger, så jeg er tilfreds med at jeg alligevel hev sejren hjem, hvor jeg brugte noget jeg lærte fra vores verdensmester Mohamad Al-Bacha, og det er, at jeg ikke skal give op, selvom det ser umuligt ud. Det er positivt at jeg endelig har fået øget mit bundniveau her sidst på året, så at jeg kan vinde selvom jeg spiller elendigt.”

Hvilken indflydelse havde det på din sejr at der blev afholdt CULT Cola Aarhus Open i går?

“Jeg ved ikke om det havde indflydelse, jeg har spillet godt hele sommeren med enkelte off-perioder, og det er jo dejligt når det hele kulminerer, og jeg endelig kan tage en finaleturnering i stedet for at skuffe gang på gang. Jesper ‘Pilm’ Prang viste storform i går, og ryger i en svær gruppe i dag, hvilket viser det høje niveau, samt hvor svært det er at være stabil og motiveret hele tiden til hver turnering. Det skal dog siges, at det var dejligt at spille så mange kampe i går, og at jeg ikke vandt motiverede mig bare til at blive meget bedre da jeg er en vinder, og ikke er tilfreds med andet end nr. 1. Gg efter jeg fik tæsk og blev udspillet af Pilm i går, så viste jeg lidt i dag, selvom det spillet var skidt, men jeg scorede flere gange end modstanderen, så det er jeg tilfreds med.”

Du står som vinder både af leaderboardet samt finaleturneringen, samtidig med at du har fået 3 individuelle sejre i Geekunit.dk Summer League, hvordan vil du selv sætte ord på din præstation i løbet af de seneste par måneder?

“Mine præstationer har som sagt tidligere været gode her i de sidste måneder af FIFA 16, så det er jeg tilfreds med, og at jeg finder stabilitet er jeg super tilfreds med, og stabiliteten er nøgleordet, når jeg tænker på hvad jeg skal blive bedre til. Det har været super godt, og jeg har vist en ny måde at spille på, hvor jeg ikke har brugt 4-3-3, og endelig har jeg vist niveau online, og jeg har vist mange hvad jeg kan når jeg virkelig spiller med humør og er skarp, hvilket jeg selv er super tilfreds med, og med en 4. plads i går til en Open, så er jeg tilfreds.”

FIFA 16 bliver snart rundet af og vi træder ind i FIFA 17. Hvordan kommer din rolle til at være næste år i forhold til i år?

“Jeg håber utrolig meget at det nye FIFA kommer til at passe mig. Jeg vil hurtigt finde stabilitet og højt bundniveau, og jeg vil gøre alt for at finde min stil hurtigst muligt, så jeg ikke som i år skal vente 6-7 måneder på at finde en stil der passer mig. Jeg har vist i mange år at jeg altid tilpasser mig de forskellige FIFA spil, selvom de ikke helt passer til min stil, så det regner jeg hurtigt med at jeg kan. Hvis tæmninger er langt bedre, og så at FIFA’s target system både ift. afleveringer og spillerskifte fx ved høje bolde bliver bedre, så tror jeg at jeg kan spille mig varm hurtigt i det spil, og med den noget forbedret mentalitet fra min side efter de nederlag jeg har haft alle de år, så er jeg blevet en super stærk spiller. Med Wicked Gaming ved min side, så er vi 8 spillere der kan hjælpe hinanden med at blive super gode hurtigt, så jeg glæder mig til det nye spil, hvor jeg er spændt på om Real Madrid bliver det eneste main hold igen, for det tvivler jeg på, hvor jeg lurer på United med tilgangen af Pogba, Zlatan osv. så jeg tror min rolle kommer til at være som en topspiller igen næste år.”

Endnu et tillykke skal lyde til Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg som med sin sejr i går hiver 1.000 kr. + GULD PS4 controller + 200 kr. gavekort til Hungry.dk + Geekunit.dk Hunter Gaming stol (værdi: 1199 kr.) hjem til sig selv, mens Marcus ‘Danmar12’ Kok snupper 500 kr. + GULD PS4 controller + Tt esports Shock 3d 7.1 surround sound (værdi: 699 kr.). Yderligere vinder Jacob Zøhner 350 kr. + A1 Rapira One (værdi: 349 kr.), mens Mikkel Henriksen vinder 150 kr. + SpeedLink Strike NX (værdi: 289 kr.).

Tak til alle deltagerne og selvfølgelig til partnere på turneringen – uden dem ville der ikke være nogen turnering!

GeekUnit.dk
Hungry.dk
Sony PlayStation Danmark

PSFC-badge_2_no_bg

GET-Hungry-logo-greengeekunit-nakkelabel

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *