Et af Danmarks første FIFA Teams har i dag valgt at trække stikket som konsekvens af den mangelfulde ledelse de sidste par måneder. FIFA Team Copenhagen nåede at eksistere i tre år.

“FIFA Team Copenhagen lukker ned. Efter mange sjove år med dygtige spillere på holdet, er tiden kommet til at lukke ned. Dette skyldes, at der ikke længere er nogen bæredygtige folk til at køre FTC videre. Mig selv, David, har været utrolig glad for den tid, FTC har eksisteret, og det har været en sjov tid, hvor jeg har nået at lære en masse fede FIFA folk at kende. Jeg vil gerne takke alle, som har været en del af holdet og den rejse, som FTC nu engang har haft siden 2013!”

LarsPilm

To af Copenhagens tidligere spillere (Primeturbo og Pilm) fandt i sidste uge sammen ved 2v2-turneringen, Elgiganten Cup, hvor de hentede en 4. plads

Sådan lød beskeden fra holdets ejer, David Merkistein Rasmussen, som for få måneder siden overlod styringen af holdet til nye kræfter, mens han selv arbejdede videre med sit nye projekt i Wicked Gaming. For FIFA Team Copenhagen gik det dog ikke, som det skulle, og den mangelfulde forvaltning af holdet har i dag fået David Merkistein til at tage konsekvensen og annoncere lukningen af holdet, som gennem de sidste tre år har haft glæde af store spillere som Jesper ‘Pilm‘ Prang, Parampreet ‘Paro‘ Singh og Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg. Mens Pilm er at finde i Tricked Esport og Paro efterhånden er blevet mindre aktiv, kan man i dag finde Primeturbo ved David Merkisteins side som FIFA-manager hos Wicked Gaming, og dermed er en lille del af FIFA Team Copenhagens oprindelse stadig samlet på det nye hold. Det var dog ikke en tilfreds ejer, som vi snakkede, efter nyheden kom ud:

“Det gør lidt ondt at skulle lukke FTC ned, men nogle gange må man gøre det, man føler er rigtigt. Jeg så helst, at FTC kunne forsætte, men det kræver også meget hvis det skal gøres ordentligt, og jeg syntes ikke, at der var så mange kandidater til jobbet. Man kunne sagtens holde FTC i “live” uden aktivitet og fremgang, indtil man måske fandt de rigtige folk til opgaven, men det synes jeg også ville være forkert. Nu kan man sige, at FTC lukker med et godt ry indenfor FIFA scenen, og det er jeg glad for”, fortalte David Merkistein kort efter lukningen.

Dette efterlader flere spillere uden hold, heriblandt det nye stjerneskud, Mikkel ‘Rævehjorth‘ Bach, som i sidste uge vandt Elgiganten Cup, og han kunne meget vel blive en ombejlet herre. Derudover rådede holdet også over Mads Larsen, som endte på 4. pladsen ved det seneste danmarksmesterskab, mens svenske Douglas ‘HortyGoose‘ Dahlberg også er fri på markedet. Sidste mand på holdet er Victor ‘Vitinho‘ Nauer, og her går rygterne på, at han allerede har en aftale med Eastern Vikings.

Vi spurgte også David Merkistein, om det var realistisk, at FIFA Team Copenhagen en dag blev åbnet igen:

Jeg syntes helt bestemt, at FIFA Team Copenhagen er en lukket sag nu. Man skal ikke åbne op igen, efter man er lukket, så det vil ikke ske. Nu er der fuld fokus på Wicked Gaming, som på FIFA området vil være en af Danmarks bedste hold fremover. Vi er kommet for at blive, og med Lars ‘PrimeTurbo‘ Korreborg som holdets FIFA Manager, vil der altid blive holdt godt øje med spillerne i Danmark, som kunne have talent”, svarede David Merkistein, inden han til slut takkede alle de personer, som har støttet holdet gennem tiden.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *