Verdensmesterskabet i fodbold er i fuld gang, og mens August ‘Agge‘ Rosenmeier og Anders ‘MrSuit‘ Bollerup er de eneste danskere, der skal spille om noget i Rio, har vi danskere heldigvis vores helt egen konkurrence hjemme i Danmark. VM Manager 2014 på Tv2 er nu komme gennem første runde, som har budt på flere overraskelser. Mens Uruguay skuffede fælt og tabte til Costa Rica, blev Spanien kørt over af Holland med 5-1, hvilket har kostet adskillige deltagere i konkurrencen.

Første runde har vist sig at være yderst tæt, da kun 11.000 kroner, hvilket er langt mindre end man får for en assist, skiller de to øverste ad. Det blev dog MalteEL, der sluttede med at tjene 1.990.000 kroner i denne runde, og dermed vandt han efter en tæt duel med Niclas ‘Rexiboy‘ Rex, som blev nummer 2. Bunden har dog også vist et pænt niveau, hvor kun to deltagere ligger i underskud efter 1. runde. Den ene med små 55.000 kroner, mens den anden er på 174.000 i minus.

Derfor kan MalteEL se frem til at modtage betaversionen af Battlefield Heroes som gevinst for sine overbevisende managerevner. Dermed ligger han også forrest i kapløbet om den samlede sejr, der giver et gavekort på 1.000 kroner til en fodboldrejse hos tvrejser.dk, The Last of Us og merchandise.

Runde 2 går i gang om under 3 timer og bliver sparket i gang i gruppe B, hvor Australien skal op mod Holland, mens Chile skal fortsætte den gode stime mod de forsvarende mestre fra Spanien.

 

Tvrejser_jpeg

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.