Så er billetsalget åbnet til dig, der godt kunne tænke dig at følge verdensmesterskabet i FIFA på tæt hold, når verdens bedste FIFA-spillere dyster med om enorme pengepræmier i ‘The O2 Arena’ i London.

London har utallige seværdigheder at byde på. Store fodboldstadioner, Buckingham Palace og ikke mindst Big Ben og London Bridge, der begge kan overværes fra London Eye er eksempelvis must see-steder, når man besøger Englands berømte hovedstad. Til august vil det derimod være muligt at slå to fluer med ét smæk, eftersom det kæmpestore ‘The O2 Arena’ her ligger rammer til årets verdensmesterskab i FIFA.

De 32 bedste spillere i verden, inklusiv de to danskere – August ‘Agge’ Rosenmeier og Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen – skal fra den 2.- 4. august spille med om en præmiepulje bestående af 2,5 millioner kroner, hvoraf 1,5 million af dem går til vinderen.

Det er dog ikke blot VM-deltagerne og deres medrejsende, som har mulighed for at opleve denne vigtige turnering på tætteste hold. Lige nu er det nemlig muligt at købe billetter til sølle 10 pund for normale billetter eller 25 pund for VIP-billetter.

Billetterne er til selve finaledagen den 4. august, når vinderen skal findes og have overrakt pokalen af selveste Mesut Özil, der er ambassador for årets event.

Derfor er der selvfølgelig ingen undskyldning for ikke at booke din London-rejse i starten af august, så du får chancen for at møde FIFA-stjernerne og se dem i aktion live!

Læs mere og køb billetter her

Konkurrence:

Som det kan læses herover, er det også muligt at deltage i en konkurrence om fly, hotel og VIP-billetter. Det eneste, du skal gøre, er at sende et kreativt billede af dig selv i Danmark-fan gear privat til #FIFAeWorldCup på Twitter, og så kan du altså være heldig at vinde denne gyldne billet til dig og din ven. Læs mere om konkurrencen her.

Sports-Gaming.dk er inviteret til London af EA for at dække turneringen på nærmeste hold – følg med live her på siden fra 2. august!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.