Når de 32 bedste FIFA-spillere til august skal dyste med om verdensmesterskabet, vil præmiepuljen bestå af hele 400.000 dollars svarende til over 2,5 millioner kroner.

Den 2.- 4. august skal FIFA eWorld Cup afholdes i O2-arena i London. 32 spillere kæmper her med om det prestigiøse VM-trofæet, men der vil altså være langt mere end det på højkant for de konkurrencedygtige FIFA-stjerner.

EA har nemlig annonceret præmiepuljen, der lyder på intet mindre end 400.000 dollars svarende til over 2.500.000 kroner.

Dette er den hidtil største præmiepulje til en competitive FIFA-turnering, og selv om samtlige spillere i top 16 vil være sikret store summer at gå hjem på, så vil det ultimative mål for samtlige finalister selvfølgelig være at gå hele vejen.

For skulle en af vores to danske finalister i form af August ‘Agge’ Rosenmeier og Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen gå hen og vinde VM, vil de eller såfremt en af de 30 andre gå derfra med 250.000 dollars og med andre ord: En halvanden million. Herudover vil førstepladsen også sikre sig selv en billet til fodboldawardshowet “The Best”.

Du kan se hele fordelingen af præmiepuljen her:

Sports-Gaming.dk er inviteret til London af EA for at dække turneringen på nærmeste hold – følg med live her på siden fra 2. august!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.