De to talentfulde FIFA-kommentatorer Brandon Smith og Rick Buckley er nu klar med deres dybdegående optakt til VM i London i denne uge. Optakten bliver delt i tre episoder.

Brandon Smith og Rick Buckley vil igen i år sidde klar i kommentatorboksen, når verdensmesterskaberne i FIFA skal afholdes. Igen behøver de ikke rejse særlig langt, eftersom London for andet år i træk bliver værtsby for den store finale.

De to FIFA-kommentatorer- samt eksperter har i den anledning sammensat deres egen optakt til turneringen, hvor de klæder seerne mest muligt på, inden det hele går løs på torsdag.

I den første af tre episoder går de helt i dybden med henholdsvis den avancerede struktur, den enorme præmiepulje og ikke mindst det gigantiske O2 Arena, der skal danne rammerne til den hidtil største FIFA-turnering, vi om et par dage skal overvære.

Du kan finde første episode øverst i artiklen.

Fredag udgav de to englændere desuden nedenstående interview med August ‘Agge’ Rosenmeier. Lyt med herunder hvor de tre i fællesskab kigger frem mod danskerens VM-deltagelse:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.