VM-finalisterne Agge og Marcuzo sikrede først videre avancement fra gruppespillet på andendagen i London efter en hektisk afslutning. Senere på dagen lykkedes det Marcuzo at spille sig hele vejen til konsolfinalen, hvor han til eftermiddag skal spille imod StefanoPinna.

Sikke en turnering, vi har overværet indtil videre. Sports-Gaming.dk er i disse dage i storbyen London for at følge og støtte de danske VM-repræsentanter i jagten på det største og mest prestigiøse FIFA-trofæ, der findes.

Fredag fik vi dog mere dramatik og flere gode danske præstationer, end vi havde turde forvente, eftersom det her først lykkedes danskerne August ‘Agge’ Rosenmeier og Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen at sikre videre avancement fra “dødens gruppe”, hvorefter sidstnævnte formåede at gå hele vejen til konsolfinalen på PlayStation 4, der afvikles senere i dag.

Det startede derimod ikke, som vi og resten af danskerlejren havde håbet på. I dagens første runde var begge danskere nemlig ved at smide deres daværende topplaceringer i gruppen på gulvet, da de i runde 6 begge tabte deres BO2-kamp. Dette betød nu, at alt var på spil i sidste gruppekamp, hvor tyskerne M4RV og TheStrxngeR var modstanderne.

Sports-Gaming.dks billede.

Agge kunne med en sejr gå videre ligegyldigt hvad, og det lignede også længe en sejr, indtil FC Basel-spilleren i 86. minut udlignede til 3-3. Herefter var der stor forvirring i salen, eftersom at det ud fra salens beregninger betød, at Agge var ude, da arrangørerne havde noteret et 6-3-nederlag i stedet for et 7-3-nederlag til Agge i den tidligere kamp, hvor sidstnævnte altså var det rigtige resultat. Og ud fra en omregning i tabellen var de fleste derfor overbeviste om, at Agge var ude pga. målscore. Det viste sig dog, at FeWC havde lavet en fejl tidligere, som pludselig var blevet rettet, hvilket betød, at Agge alligevel havde en bedre målscore end TheStrxngeR.

Kort fortalt en meget forvirrende situation, der dog ikke desto mindre endte med, at både Agge samt Marcuzo, som sikkert vandt 6-2 i sin kamp, var videre som henholdsvis nummer 3 og 2 i gruppen.

Sports-Gaming.dks billede.

Agge og Hashtag United-holdkammeraterne ude foran O2 Arena.

I konsolkvartfinalen ventede derfor modstanderne StefanoPinna og Eisvogel for de to danskere. Dette blev desværre også endestationen for Agge til årets verdensmesterskab, mens han til gengæld kan rejse hjem med 2.500 dollars ekstra i baggagen og en flot præstation, han bør være stolt af.

Sports-Gaming.dks billede.

Top 16 i verden August Rosenmeier beviste endnu en gang, hvorfor han fortsat tilhører den absolutte top indenfor international FIFA.

Hans rejse var dog ikke slut endnu, eftersom han samtidig kunne glæde sig over, at hans landsmand og gode ven besejrede Eisvogel med slutresultatet 4-3 og dermed skulle møde forhåndsfavoritten Nicolas99fc, som i eventet forinden stoppede danskeren fra at spille sig til finalen i Amsterdam.

Denne gang var det dog omvendt, og Marcuzo fik til sin helt store forløsning den revanche, som han havde længdes efter siden nederlaget. Efter flere store brændte afslutninger fra argentineren takkede Marcuzo ja til muligheden for at spille sig hele vejen til konsolfinalen og ind i top fire efter en uhyggelig tæt kamp, der endte 3-2 til danskerens favør.

Sports-Gaming.dks billede.

Marcuzo skaffede FIFA-Danmark den fjerde top 4 VM-placering.

På Xbox-siden blev det MsDossary og Kurt0411, som formåede at slå den regerende verdensmester ud, der tog de to konsolfinalepladser og sammen med Marcuzo og StefanoPinna fra klokken 14:00 i dag dansk tid skal dyste med om trofæet og en halvanden million.

Følg med live her


Sports-Gaming.dk er inviteret til London af EA for at dække turneringen på nærmeste hold!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.