DSC05944Fredag stævnende Pearl Seaways ud fra Københavns Havn, og satte kursen mod Oslo – medbringende en flok glade Fifa entusiaster.

51 deltagere stillede fredag op til start i kampen om et Apollo Gavekort på 10.000 kroner til en valgfri storby, mens DFDS Seaways samtidig stillede flere lækre cruises på højkant. Turneringen foregik i grupper á 4, hvor de to bedste gik videre til slutspillet for vindere, mens 3. og 4. pladsen skulle ud i et slutspil for de mindre gode.

Flere store navne var at finde på båden, heriblandt Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg, Adel ‘Drogba‘ Daher, Paw ‘Wap‘ Bertelsen og Christian ‘Chanaka‘ Bruun. De skulle alle vise sig at være skarpe og fløj igennem deres grupper uden at sætte point de, ligesom Mads ‘Homez‘ Holm og Oliver Schrøder også gik igennem gruppen med 9 point. Anderledes så det dog ud for Kent ‘TalentKent‘ Brylle, der efter 3 point i tre kampe og en målscorer på 6-13 måtte nøjes med en 4. plads og en plads i taberturneringen.

DSC05940I slutspillet for vinderne blev det til flere store dueller i de afgørende kampe. Mens Wap og Homez allerede måtte forlade turneringen i kvartfinalen, var både Primeturbo, Chanaka og Adel Daher nået til semifinalen sammen med Mads Andersen. Finalen blev en kamp mellem Primeturbo, der slog Bruun og Adel, der vandt over Mads Andersen, og denne blev, noget overraskende, uden spænding, da Primeturbo sikkert kom foran 5-0, hvorefter han kørte en umotiveret Adel over med hele 9-0.

I taberturneringen blev finalen spillet mellem Brylle og Jacob Seiger, som endte 1-0 til Brylle efter en meget tæt kamp uden de store chancer.

Dermed gik 1. præmien og gavekortet på 10.000 kroner til Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg, mens Adel ‘Drogba‘ Daher vandt et Commodore Cruise til Oslo for 2 personer inkl. forplejning via sin 2. plads. Christian ‘Chanaka‘ Bruun tog et MiniCruise til Oslo for 2 personer og Kent ‘TalentKent‘ Brylle vandt også et MiniCruise til Oslo for 2 personer via sin sejr i taberturneringen.