Efter en glimrende første dag på rejsen, var der igen lørdag tid til en masse Fifa aktiviteter om bord på båden, og da DFDS satte kursen tilbage mod København, var der igen store præmier på spil.

Se billeder fra turen

Programmet stod på en 1mod1 turnering efterfulgt af en 2mod2 turnering – samtidig skulle der findes en vinder i den mindre Fifa 15 turnering som blev afviklet over hele weekenden.DSC05974

Denne gang, i 1mod1 turneringen, var næsten alle grupper delt op med 3 i hver med to der gik videre, og igen fik favoritterne spillet sig videre uden de store problemer og kom også langt i turneringen. I denne turnering var der også en ny mand på listen, da Jacob ‘Kragefucz‘ Kragelund sluttede sig til folket i Oslo efter at have misset færgen i København dagen før. Han formåede dog at gøre det til en smuk historie ved at vinde turneringen i sikker stil. Efter at have slået Paw ‘Wap‘ Bertelsen i semifinalen vandt han 2-0 i finalen mod Kent ‘TalentKent‘ Brylle, som noget overraskende var at finde i den afgørende kamp efter at have slået Adel ‘Drogba‘ Daher i kvartfinalen og Lars ‘PrimeTurbo‘ Korreborg i semifinalen.

Dermed kunne Kragefucz modtage 1. præmien, som var et Apollo gavekort på 10.000 kroner til valgfri storby, mens Brylle vandt et Commodore Cruise til Oslo for 2 personer inkl. forplejning. Primeturbo snuppede 3. pladsen, som gav et MiniCruise  til Oslo for to personer

2mod2 turneringen blev vundet i overlegen stil af Primeturbo og Christian ‘Chanaka‘ Bruun, som slog Oliver Schrøder og Kevin Schrøder i finalen; det gav dem hver et Rock Cruise til Oslo for 4 personer.

I Fifa 15 turneringen blev det Tobias der kunne trække sejren hjem til sidst, og dermed fik den unge fyr et lækkert Commodore Cruise med hjem i bagagen.

Sports-Gaming.dk takker for en rigtig god weekend i selskab med en masse herlige Fifa gutter, og stemningen og det sociale samvær giver gode forhåbninger for fremtiden og lignende events.

DSC06002

Se tv-indslag på Ekstrabladet

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.