Playstation 4 har været ude i Danmark i næsten et år, og det er efterhånden de fleste, der har anskaffet sig denne konsol, mens den gamle generation bliver mindre og mindre populær, selvom der stadig er millioner på verdensplan, der spiller Playstation 3 og Xbox 360. Den nye generation har også givet helt nye muligheder for spiludviklerne, som ikke har været mulige på PS3 og Xbox 360, ligesom der heller ikke vil være Pro Clubs på disse konsoller. Der er dog stadig en masse nyt på mange forskellige punkter, og dem kan du se herunder:

  • Adræthed og kontrol: Spillerne reagerer og bevæger sig nu med mere kontrol og balance, når han har bolden.
  • Mand-mod-Mand: Tacklinger er mere fysiske. Find de rigtige positioner for at beholde bolden efter en vundet tackling. Føl kampen med nye skuldertacklinger og træk i trøjen.
  • Boldkontrol: Boldens bevægelse ændrer kampen. Nu vil alle driblinger, berøringer, afleveringer og skud bliver langt mere realistisk.
  • Dødbolde: Få kontrol over de spillere, som skal modtage bolden under indkst, hjørnespark og frispark, så du kan placere dem i bedre positioner.

 

Der vil også være nyt omkring holdstyringen og formationer: I Karriere kan du lave op til seks forskellige opstillinger pr. klub, så du let kan ændre din strategi fra kamp til kamp. Derudover kan man nu også give hver spiller instrukser i forhold til, hvordan man ønsker, at spilleren skal agere offensivt og defensivt, og ligesom på Next-gen kan man også bruge taktikkerne “Park the bus” og “All out attack”, som vi også tidligere fortalte om efter at have prøvet spillet i Stokholm.

På de gamle konsoller vil det også være muligt at se udviklingen på spilleren og banen gennem hele kampen. I stedet for en bane, der er helt grøn kampen igennem, kan man nemlig nu se, hvordan den bliver mere og mere slidt, jo længere man kommer frem. Ligeledes vil spillernes trøjer blive beskidte pga. mudder og græs.

Samtlige 20 stadions i Premier League vil også blive en del af spillet. Vi har også tidligere fortalt om nye ligaer og realistiske stadions, som du kan læse mere om her

Har du lyst til at prøve FIFA 15, er det også muligt på FIFA Cruise til Oslo, som allerede finder sted i morgen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.