Seedning #3 – Anders ‘MrSuit’ Bollerup

Så træder vi ind i top-3, og her er den første vi møder Anders ‘MrSuit’ Bollerup, som både begår sig i 1v1 såvel som 2v2, hvor han i 2013 var med til at vinde Crazy Daisy Herning’s 2v2-turnering. Derudover har ‘MrSuit’ også kvalificeret sig til årets FIWC, og danskeren har selv store forventninger til sig selv. Senest har han også vundet den store Xbox-turnering til NPF. Anders ‘MrSuit’ Bollerup indtager pt. en 4. plads på Sports-Gaming’s rangliste.

Hvordan er 2014 indtil videre gået for dig med hensyn til FIFA?

Der har været ret stille med turneringer i DK, men har jo så samtidig kvallet mig til FIWC. Så mit 2014 kunne vel ikke være gået bedre indtil nu.

Du indtager pt. en 4. plads på Sports-gaming.dk’s rangliste – har du ambitioner om en top 3, eller er du tilfreds?

Jeg tænker ikke så meget over ranglisten, men fedt at den eksisterer. Håber da på at jeg med tiden kan rykke op i top 3, hvor jeg pt også hører hjemme.

CPH Games bliver jo spillet på Xbox – Hvordan har du det med det?

Jeg har det fint med det. Det er selvfølgelig en fordel for dem som er vant til det, men man vender sig hurtigt til de lidt anderledes kontrollere.

Hvad er dine forventninger til CPH Games og hvem tror du vinder?

Jeg har ikke haft min PlayStation tændt i et stykke tid, så tror en af de andre favoritter går med sejren. Ser CPHG lidt som træning til FIWC og regner med at chille i hallen under hele eventet.

Hvad er dine forventninger til resten af året – bl.a. Aalborg Open og DM?

Da FIWC måske bliver spillet i Ea sports World Cup udgave, så bliver der nok trænet en del i det spil. Så mine forventninger i til andre turneringer end FIWC er ikke så store. Har 100% fokus på FIWC.

Opfatter du CPH Games som en slags forberedning forud for FIWC og har du overvejet at eksperimentere med nogle landshold?

Har 100% styr på taktikken til VM, så spiller CPH Games med FC Midtjylland, og vinder sikkert. Juelsgaard på toppen er det nye!

Husk, at du i morgen kan følge det næste interview fra en topspiller til Copenhagen Games.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.