Vi bliver i disse dage serviceret med FIFA 17-ratings konstant, og denne gang er det blevet tid til at kigge på top 20 Premier League spillere i FIFA 17, som EA Sports netop har annonceret.

Den bedste engelske liga, Premier League, har altid været fyldt med store navne og stjerner, og derfor er det naturligvis altid spændende, når vi tager et kig på ligaens absolut bedste spillere. payet

Top 20-listen starter ud med Liverpools, Filippe Coutinho, der med 87 i dribling og en overall rating på 85 formentlig nok skal blive en af de mest populære offensive midtbaner på markedet. Går vi lidt længere ned i listen kan man selvfølgelig ikke passere West Hams store ansigt i sidste sæson, Dimitri Payet, der stod for et hav af assists under hele sæsonen. Han får derfor fortjent en rating-opgradering fra hans starter kort på 81 i overall sidste år til nu at starte på 86 med 87 i aflevering og dribling. alexis

Især målmændene i Premier League får tilkendt sig høje ratings i år, og der er faktisk hele fire målmænd på top 20-listen – heriblandt David De Gea, som havner på gamle ole, nemlig 90 i overall.

Men hvem er så den bedste Premier League-spiller i FIFA 17? Det er Zlatan Ibrahimović naturligvis, som Zlatan selv ville have sagt det.

Du kan se hele top 20-listen samt alle Zlatans stats, lige her.

Læs også: Video: Se samtlige nye 5-stjernede skillers i FIFA 17

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.