Endnu engang tager vi et skridt i retningen mod CULT Cola Aarhus Open, hvorfor vi også går videre opad vores seedingsliste. Her er vores seed til 8-5. placeringerne.


Allerede på lørdag er det tid til næste CULT Cola Aarhus Open, og vi er her på Sports-Gaming.dk nået til de lidt sjovere placeringer i vores seedingsliste, hvor vi har fundet frem til de 16 som vi tror kommer til at klarer det bedst i turneringen i Aarhus på lørdag!

 

Læs mere og køb billet her

Vi så i går på 3 unge FIFA-spillere og 1 mere rutineret spiller, mens vi i dag tager endnu et skridt mod de sjove placeringer. Vi bringer her vores bud til favoritterne lige før de øverste. De næste fire seeds kommer her:

 

8: Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf – Tricked eSport:

Hassan Al-Saraf har haft et stort 2016 med flot FIFA-spil, og en af de helt store præstationer må være hans meget flotte 2. plads til Sommerbold Esport på live TV. Han har været med i slutspillet i næsten alle turneringer. Hassan Al-Saraf blev også for nyligt anerkendt sit niveau da Tricked Esport tilbød ham en kontrakt. Den kommende markedsføringsøkonom har haft et stabilt niveau hele året, og i sær på det seneste har hans niveau været højt. Hør her hvodan han selv opfatter sin seneste form i forbindelse med sommerferien:

“Jeg glæder mig meget til CULT Cola Aarhus Open, da alle landets bedste FIFA-spillere endelig samles igen efter en lang sommerferie fra FIFA. Mine forventninger er at finde mit spil tilbage igen fra før ferien, hvor jeg sluttede af med en 2. plads til Sommerbold Esport-turneringen live på TV2. Jeg håber derfor, at jeg kan komme videre fra begge de indledende puljer og nå så lang som muligt. Sommerferien har været brugt på en lang ferie til Alanya og Madrid. Jeg har ikke fået spillet specielt meget FIFA under ferien, så forberedelsen er ikke helt i top endnu, men jeg er sikker på at det kommer dagene op til turneringen når hypen virkelig begynder at ramme en. Sommerferien kom personligt for mig på et måske dårligt tidspunkt, da jeg lige var begyndt at ramme mit topniveau. Jeg spillede noget af det bedste FIFA længe til både CULT Cola Odense Open og Sommerbold. Lysten til FIFA har ikke været helt i top, da jeg for at være ærligt havde brug for en ferie efter en meget stressende eksamensperiode, men jeg er sulten efter at vise, at jeg stadig bør regnes med i toppen af Danmark. “

Her er Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf’s bud på top 3:

  1. Mohamad ´xBachaa’ Al-Bacha
  2. Daniel ‘Dingo’ Nørremark
  3. Wahed ‘The-Kid’ Obayd

 

7: Jesper ‘Pilm’ Prang – Tricked eSport:

Jesper Prang er endnu en rutineret FIFA-spiller som har et usædvanligt højt topniveau. Han har slået næsten alle de store FIFA-spillere før, og med utallige sejre med sig i baggagen udgør han en stor trussel mod selv de største favoritter. I sær online har Jesper Prang været stærk, hvor han alene i Geekunit.dk Winter League startede ud med at vinde de første 4 turneringer. Derudover vandt han også Coolshop Cup 2v2-turneringen sammen med Marcus Jørgensen, og så er det vel værd at notere, at han faktisk vandt sidste CULT Cola Aarhus Open. Hør her hvad han selv havde at sige:

“Når jeg kommer som forsvarende vinder fra sidste år er det da klart at jeg vil kæmpe med næb og kløer for at gentage triumfen. Samtidig må man bare erkende at FIFA 16 er en helt anden omgang end 15’eren. Personligt har det betydet, at resultaterne ikke har nået samme højder, hvilket gør at det umiddelbare benchmark for succes er at komme i en top 16, så der kan komme lidt point til ranglisten. Forberedelserne har også været lidt i øst og vest. Jeg har økonomiseret meget med min tid her i sommerferien omkring FIFA. En masse andre aktiviteter har gjort at jeg nærmest ikke har været til stede på gfinity eller SG-turneringer, da de ikke har været placeret så det kunne lade sig gøre for mig at deltage. Når jeg endelig har fået sat mig ned har jeg trænet meget specifikke elementer i mit spil, for at udvide mine muligheder i offensiven. Blandt andet ball-roll boost og no touch stepover, mens det stadig kniber med den hurtige bodyfeint – det kan dog stadig nå at komme! De fokuspunkter har dog haft den indvirkning på min forberedelse, at jeg har tabt en del kampe til en masse forskellige modstandere, men jeg håber at de ofre jeg har gjort betaler sig i weekenden. Jeg tror aldrig der har været en turnering hvor der er så mange potentielle vindere som denne omgang. Samtidig er det vildt at tænke på hvor forskelligt feltet så ud til sidste CULT Cola Aarhus Open i forhold til denne gang. Et par navne er forsvundet, mens der er kommet en hel vild mængde spillere ind den anden vej.”

Da vi spurgte om et bud på en top 3 var det for svært kun at udvælge 3 spillere iblandt det stærke felt af FIFA-spillere, men i sær navne som Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg, Claes ‘Keglekongen’ Hansen, Daniel ‘Dingo’ Nørremark & Malthe ‘Kontradørge’ Dørge, mens også August ‘Agge’ Rosenmeier ville være klar topfavorit hvis han ellers kom til turneringen.

 

6: Claes ‘KegleKongen’ Hansen – Tricked eSport:

Lige så vel som hans holdkammerat Hassan Al-Saraf, har Claes Hansen haft nogle utroligt gode måneder, hvor det blandt andet blev til en kæmpe sejr ved Sommerbold Esport, men også en sejr i Horsens Ungdomsskole FIFA-turnering, en flot top 8 til CULT Cola Odense Open og finalist til Coolshop Cup 2v2-turneringen sammen med Magnus Larsen, viser hvor stærkt Claes Hansen står lige nu. Vi efterlyste tidligere på året Claes’ sejre i 1v1-turneringer før vi ville placere sig bag de bedste i Danmark, og siden da har han vundet 2 turneringer, og en af dem på live TV. Hør hvad han selv havde at sige til sine forventninger mod CULT Cola Aarhus Open:

“De sidste par turneringer har set rigtig gode ud resultatmæssigt, og jeg håber selvfølgelig på at kunne følge op på det med endnu en god præstation i Århus! Forventningerne er lidt svære at sætte, da man ikke rigtig ved hvor folk står efter en lang sommerferie, men jeg forventer som altid at komme igennem de 2 gruppespil og så må vi tage 1 kamp ad gangen derfra. Jeg må nok indrømme, at det har været begrænset med FIFA i løbet af sommerferien, som er blevet brugt til at slappe af i stedet. FIFA træningen er dog kommet i gang igen og det begynder at se bedre og bedre ud, så jeg håber på, at jeg kan komme op og ramme topniveauet i Århus. De sidste par turneringer har været medvirkende til at lysten til FIFA er steget endnu mere og har givet meget mere tro på tingene. “

Her er Claes ‘Keglekongen’ Hansen’s bud på top 3:

  1. Daniel ‘Dingo’ Nørremark
  2. Mohamad ‘xBachaa’ Al-Bacha
  3. Jesper ‘Pilm’ Prang

 

5: Simon Nystedt – LemonDogs:

Simon ‘Zimme’ Nystedt skulle oprindeligt have været med til CULT Cola Aarhus Open, men måtte for nyligt melde afbud, hvorfor han ikke kommer alligevel. Det lykkedes os dog alligevel at høre ham om hans bud på top 3 til turneringen:

 

  1. Mohamad ‘xBachaa’ Al-Bacha
  2. Daniel ‘Dingo’ Nørremark
  3. Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg

 

Det var vores seed til 8-5. Husk at følge med i morgen hvor vi går helt tæt på de øverste placeringer. Vi bringer i morgen seed 4-1 og giver vores bud på en meget mulig vinder af CULT Cola Aarhus Open!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.