Efter et 10-års langt samarbejde har Konami nu ikke længere licensaftale med UEFA Champions League.

Onsdag formiddag har UEFA meddelt på deres hjemmeside, at de officielt stopper samarbejdet vedrørende Champions League-licensen med Konami, der er producenterne bag fodboldspillet Pro Evolution Soccer, som konkurrerer med FIFA.

Årsagen til bruddet fremgår uvist, men Champions League-finalen i Kyiv den 26. maj vil ikke desto mindre blive afrundingen på det succesfulde samarbejde, der nu har kørt i 10 år.

I hvert fald kommer det nu til at betyde, at Konami ikke længere har rettighederne til Champions League, og de er derfor på udkig efter nye samarbejdspartnere:

I år vil vi dog skifte fokus til andre områder. Vi vil fortsætte med at udforske alternative måder, hvorpå UEFA og Konami fortsat kan arbejde sammen, da vores forhold forbliver stærkt,” udtaler Jonas Lygaard, der er direktør i Konami.

Det interessante spørgsmål er nu, hvad UEFA kommer til at stille op med Champions League-licensen. Der spekuleres nemlig nu på, om EA og FIFA kan komme med ind i billedet. Dette er i hvert fald helt sikkert ønsketænkning for karriere mode-tilhængerne.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.