Ventetiden er ikke lang, og om blot seks dage tager vi hul på Dreamhack Masters i CS:GO, hvor vi har et enkelt dansk hold med. Astralis som pt. er Danmarks bedstrangerende Counter Strike hold har virkelig fået vind i sejlene, og de er klare udfordre til at vinde Dreamhack Masters turneringen.

Det bliver dog ikke nogen let sag for Astralis, der igen kan se frem til at skulle møde deres tidligere kaptajn, ” Finn “Karrigan” Andersen, der tørner ud for næstfavoritterne fra Faze.

Her på Sports-gaming.dk, har vi taget et kig på oddsene til Dreamhack Masters, hvor der måske er nogle overraskelser der ligger og venter.

Hvem er favoritter til 

Vi har kigget på oddsene hos bookmakeren bet365 for at finde ud af, hvem der er favoritter til turneringen. Har du brug for et par betting tips, kan du måske benytte dig af de forskellige odds til at få et indblik i, hvem der præsterer godt under Dreamhack Masters.

Danske Astralis havde en flot stime på hele 12 sejre i træk uden nederlag. Det var lige indtil de mødte Mousesports på Mirage, hvor det endte med en sejr på 16-14 til det tyske mandskab.

Både Astralis og Mousesports er da også blandt favoritterne til at vinde hele Dreamhack Masters turneringn 2018, hvor danskerne lige nu står til odds 7.00, mens det tyske hold står noteret til odds 6.50 gange indsatsen igen.

Favoritterne til at vinde hele turneringen er delt mellem to hold. Det er ikke overraskende Brasilianske SK Gaming og danske Finn “Karrigan” Andersen med sit FaZe mandskab. Begge hold står noteret til 6.00 gange indsatsen igen, og det vil på ingen måde være en overraskelse, hvis de går hele vejen.

Finn “Karrigan” Andersen og FaZe har fortsat noget de gerne vi hævne, efter de noget skuffende måtte lade sig se slået i “Majorfinalen” tidligere på året.

Bet365 vurderer, at hele seks hold har gode muligheder for at vinde Dreamhack Masters. De sidste to hold i den ligning er Fnatic til odds 7.00 og G2 Esports til odds 7.50.

Underdogs uden en chance?

Hvis vi prøver at kigge i den anden ende af tabellen, så finder vi flere hold, som slet ikke burde have en chance for at bide skeer med de store hold.

Hold som Valiance og Tyloo bør ikke have en jordisk chance for at nå langt i turneringen. De står derfor også til hele odds 501.00 og 301.00 gange indsatsen igen.

Et af de større hold der dog har haft problemer på det seneste er EnVyUS. De giver i skrivende stund odds 101.00 gange igen, hvis de finder deres gamle spil frem igen.

Svenske NIP giver pengene 21.00 gange igen, og dem har bookmakeren altså heller ikke den helt store tiltro til.

Hvis vi udelukkende skal gå efter vurderingerne fra bet365, så ligner det en firvejs duel mellem SK Gaming, FaZe, Mousesports og danske Astralis.

Vi krydser naturligvis vores fingre for Astralis, så vi kan få viftet de rød-hvide dannebrogsflag, nu hvor hverken North eller Heroric kan vise de danske faner frem

Dreamhack Masters starter i Marseille d. 18. april, hvor den løber til og med den 22. april. Herefter er der pause itl d. 29. august, hvor finalen finder sted d. 2. september i Ericsson Globe i Stockholm.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.