For en uge siden kunne I læse om kvartfinalerne i Dansk FIFA Ligas Champions League turnering, der i denne sæson blev genoplivet efter at have ligget stille i et par sæsoner. Turneringen er netop afsluttet, og det blev en yderst spændende finale, som skulle helt ud i Golden Goal for at få en afgørelse.

Efter to spændende semifinaler kunne Lars ‘PrimeTurbo‘ Korreborg og Kenny ‘Ennyzor‘ Jensen gøre sig klar til finalen efter sejre over henholdsvis Thim ‘Scandalouse‘ Hjarnø og Paw ‘Wap‘ Bertelsen. Finalen blev en yderst målrig kamp, som i kampens slutning lignede en sejr til PrimeTurbo på 3-2, men efter et hjørnespark i 90. minut fik Ennyzor kæmpet sig frem til det udlignende mål, så det hele skulle afgøres i Golden Goal. Her kunne PrimeTurbo juble efter et mål på hoved fra Angel di Maria, og dermed kunne han kalde for vinder af DFL Champions League i sæson 32. Det var da også en tilfreds vinder, som vi snakkede med efter finalen:

Efter 70-80 minutter kunne jeg godt se, at den ville blive afgjort i Golden Goal. Jeg synes, at det var en fortjent sejr, da jeg brændte mange chancer, og det var bittert, at han scorede til 3-3 i 92. minut ved at løbe bolden ind i mål på hjørne. Jeg holdt dog hovedet koldt og afgjorde kampen efter 3 minutter i Golden Goal“, som ikke følte, at han kom i de store problemer i sin vej til finalen:

Jeg havde ikke den største modstand hele vejen, hvor Claes ‘FTN_CH66DK‘ var den stærkeste modstander i gruppen, da jeg ikke vandt så stort over ham i forhold til de andre. Derefter var det to gode kampe mod Nicklas ‘Rexiboy‘ Rex i kvartfinalen, hvor jeg vandt 1-0 og 4-0 efter en tæt første kamp. I semifinalen mod Scandalouse havde vi to meget tætte kampe, hvor jeg viste skarpheden til at trække det længste strå, men jeg synes, at tilfældighederne afgjorde kampene. Det var dog uden tvivl i finalen, at jeg mødte mest modstand mod en skarp Ennyzor, der stillede op i en uventet 3-5-1-1, men heldigvis viste jeg klassen og fortsatte, selvom det så sort ud. Alt i alt en god første CHL turnering fra min side.”

Det var en ydmyg Kenny ‘Ennyzor‘ Jensen, som derefter udtalte sig, og hans turnering gik langt bedre end forventet ifølge hans eget udsagn:

Det må siges at være fuldt fortjent, at PrimeTurbo løber med sejren. Han havde flere store muligheder i kampen, hvor han burde have scoret, og det var i bund og grund kun noget forholdsvis effektivt kontraspil og lidt held fra EA, der gjorde, at kampen blev så spændende. Det blev dog mere tæt end jeg havde forventet, da jeg ser PrimeTurbo som en bedre spiller end mig selv. Da jeg ikke får spillet så meget Fifa, som jeg burde, havde jeg ikke de store forventninger op til turneringen, og da jeg så min gruppe, regnede jeg ikke med at gå videre, så bare det at komme i play-off og derefter helt til finalen må siges at være langt over det forventede.

Efter en succesfuld første sæson i DFL Champions Leagues genoplivning er nedtællingen allerede begyndt til den nye sæson, hvor tilmeldingen lukkede i går. Lars ‘PrimeTurbo‘ Korreborg har besluttet ikke at deltage i næste sæsons Champions League, så alt er åbent, og der kan forventes hård kamp om turneringssejren.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.