Den 25/11 startede Fifa Team Nyborg deres klubturnering for 2013. Her omkring 3 uger senere, er der fundet en vinder.

De 7 spillere fra holdet, skulle ud i en liga-turnering, hvor de alle skulle møde hinanden 2 gange. Da alle kampe var spillet, så resultatet således ud:

Vinderen af Fifa Team Nyborgs klubmesterskab 2013, blev altså Paw Bertelsen.

Stort tillykke til Paw. Vi hev fat i ham, for at høre lidt om forløbet. Her er hvad han havde at sige:

Jeg fik en skidt start, da jeg havde holdt lidt igen med at spille op til klubmesterskabet. Jeg spillede mine 2 første kampe mod Christian “Chanaka” Bruun som har spillet godt i starten af FIFA 14 og som har vidst sit potentiale i år. Den første af de to kampe mod ham tabte jeg 4-3 og i den anden fik jeg hevet en 2-1 sejr hjem og dermed de første 3 point.

Derefter skulle jeg spille mod den nok mest lovende FIFA spiller i teamet nemlig Lasse “Insane” Sørensen som lover godt for fremtiden i teamet. I den første af vores to kampe måtte jeg igen indkasser et nederlag og det blev på 4-2 efter en lille ydmygelse. Kampen efter blev jeg nødt til at hente point nu hvor jeg allerede havde to nederlag. Og der kom jeg hurtigt foran og fik kørt en 2-1 sejr hjem.

Mine to næste modstander var Per “Mentality” Rasmussen og Alden “A-Karalic” Karalic. I første omgang mødte jeg Per hvor jeg fik hentet to sejre på henholds vis 4-1 og 4-0 også var jeg godt med i mesterskabet igen. Derefter skulle jeg så møde Alden som jeg tit har tætte kampe mod pga vi kender hinandens spil godt og har mødt hinanden mange gang. Det ender også i en tæt 1-1’er i første kamp. Men i anden vandt jeg en forholdsvis sikker sejr på 2-0. Så lå med 16 point efter 8 kampe og Lasse som lå Nr 1 på det tidspunkt havde spillet sine kampe færdige og endte på 25 point. S

så vidste godt det krævede mindst 3 sejre og en uafgjort for at få 1 pladsen. Men ville gøre mit bedste for at det ville ske og mit spil var kommet godt i gang på dette tidspunkt.

De 2 sidste modstandere var Bastian “Mytysia” Mytysia og Claes “CH66” Hansen hvor der skulle hentes vigtige point. Det starter da også godt da jeg møder Claes i de første 2 kampe og får hentet alle 6 point via en 2-1 og 5-2 sejr. I de sidste to kampe skulle jeg møde Bastian som jeg endnu ikke havde mødt i 14’eren endnu, så jeg vidste ikke hvordan jeg skulle gribe kampene an. Kom dog hurtigt bagud i første kamp og følte mig presset men fik det vendt i 2. halveg hvor jeg sad tungt på spillet, og fik hevet en 5-2 sejr hjem.

Så nu lå jeg pludselig lige med Lasse “Insane” Sørensen med en kamp til gode. Anden kamp ender i samme stil som den første, kommer hurtigt bagud og vidste jeg bare skulle bruge 1 point. Så gik mere offensivt til værks i anden halveg. Men kom bagud 2-0 og der så det ikke for godt ud. Så lavede nogle ændringer og det viste sig at være en god idé, da jeg kom på 2-1 lige efter 2-0 målet. Kom kort tid efter på 2-2 og det endte med en vigtig 4-3 sejr.

Efterfølgende hev vi også lige fat i holdets ejer, Claes, for at høre hvordan han synes turneringen var gået.

Det var meningen til at starte med at vi kun skulle spille 1 kamp mod hinanden om ugen, men det blev hurtigt til at vi bare spillede de 2 kampe når vi havde tid. Inden vi gik i gang, havde de fleste i teamet nok regnet med at det enten Paw eller Christian der ville løbe med titlen, men tror det kom lidt som en overraskelse for os alle sammen hvor godt Bastian var med og hvordan han spillede op med de fleste, da det var et stykke tid siden vi havde set/mødt ham til turneringer osv. og stort set ikke i FIFA 14 (så han er nok den største overraskelse).

Lasse, som endte på anden pladsen, var nok også en man havde regnet med i top 3-4 stykker. Alden og Claes skuffede begge to helt ekstremt, mens Per som endte sidst var lidt forventet, da han slet ikke har kommet i gang i 14´eren

Endnu engang tillykke til Paw, som man efterhånden må se som en seriøs modstander, i hvert fald på Dansk Fifa Liga.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.