Igen i går var der en turnering – og igen i går var der ikke store overraskelser. I et stadig stærkt felt var det to af de stærkeste, der stod som finalister i sidste ende, og begge er nu kvalificeret og klar til ESWC-kvalifikationen i Aarhus senere i år.

Igen til denne turnering var der flere dygtige spillere med. Dette tæller både Danni ’elsker-fck’ Jensen, Jesper ‘Pilm’ Prang, Adel ’Adellovich’ Daher og mange flere. De tre førstnævnte nåede alle videre til knock-out delen af turneringen, hvor Danni ’elsker-fck’ Jensen dog måtte se sig slået allerede i første del med et nederlag på 1-7.

Finalen var, ligesom sidste turnering, præget af atypiske hold, da begge spillere nu var kvalificeret. Dog var der stadig noget på spil, da vinderen modtager et års forbrug af Cult Cola samt SG-merchandise. Mens Adel valgte Al-Shabab, tog Jesper i stedet AGF. Det var en kamp præget af mange chancer fra begge hold, men i sidste ende stod Jesper ‘Pilm’ Prang som vinder af ESWC Kval #4. Han kan derfor tage præmierne, mens både Adel og ham er klar til den endelige kvalifikationsturnering.

Hvis du kunne tænke dig at deltage i næste turnering, der foregår på PS3, så tilmeld dig her! 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.