Vi er nu ved at være ved vejs ende i optakten til Elgiganten Cup, og dermed kigger vi på de to hold, som vi mener har de bedste chancer for at ende øverst på podiet.

Tager vi et kig på den danske rangliste, finder vi nummer 2, 4, 5 og 6 på de to hold, som vi vurderer til at være de bedste, der stiller op, når Sørbyhallen åbner dørene for den største danske 2v2-turnering nogensinde. Blandt disse spillere finder vi en sølvmedajle til DM i FIFA 15, sølv og bronze ved Copenhagen Games 2015, førsteplads til Aarhus Open og ikke mindst et danmarksmesterskab i 2v2.

Når man har at gøre med fire så flotte CV’er, er der mange gode grunde til at forvente den helt store præstation. Vi bringer dermed til to sidste hold i vores optakt og dermed også de to hold, som vi forventer allermest af:

2. Fake Rabona Langskudsmål – Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg og Jesper ‘Pilm‘ Prang:

Begge spillere har fået en god start på FIFA 16. I Geekunit.dk Winter League vandt Pilm de første fire turneringer, mens Primeturbo har vundet en enkelt, og dermed har de altså vundet fem ud af de første seks Winter League turneringer. Pilm, som spiller for Tricked eSport, og Primeturbo, som repræsenterer Wicked Gaming, ligger henholdsvis nummer 5 og 2 på den danske rangliste.

pilm

Jesper ‘Pilm’ Prang under Copenhagen Open

“Mine forventninger er, at vi går hele vejen. Vi har haft nogle problemer med spillet, men det regner jeg med er fikset, når vi når 2. januar. Vi forbereder os med at spille 2v2 seasons, hvor vi nok skal få spillet mere end vi allerede har gjort”, fortalte Primeturbo, som også fortalte, at han forventer at se EC Visualize på andenpladsen Fyns Stolthed (Lasse ‘Kongen‘ Bækkelund og Claes ‘Keglekongen‘ Hansen) på tredjepladsen.

“Mine forventninger er klart, at vi gør en rigtig god figur. Vores individuelle niveau er højt, og hvis vi får det koblet sammen, tror jeg sagtens, at en podieplads kan komme indenfor rækkevidde. Vi har forberedt os med en masse 2v2 og har forsøgt at være så seriøse omkring det som overhovedet muligt. Vi har haft stor fokus på sammenspillet samt at finde det helt rigtige koncept”, supplerede Pilm og snakkede derefter om sit bud på turneringens top 3:

“I et bud på top 3 skal de forsvarende 2v2 mestre selvfølgelig med. Bacha og Wahed er favoritter i mine øjne. Mine teammates Lasse og Claes når også langt uden tvivl. Så tror jeg også, at vi ser et ukendt hold snige sig i top 3. Jeg har selv en fidus til to af mine venner, der dukker op, hvor især den ene har et rigtigt højt niveau med mange ekstremt alternative finter.”

 

1. EC Visualize – Wahed ‘The-Kid‘ Obayd og Mohamad Al-Bacha:

ECV

Sådan ser man ud, når man smadrer et frispark ind til 3-1 i den forlængede spilletid under DM-finalen i 2v2. Wahed til højre og Al-Bacha siddende til venstre.

Danmarksmestrene i 2v2 topper selvfølgelig listen forud for lørdagens store turnering. De er efterhånden vant til at spille sammen og præsterer begge på et højt niveau, så det er helt sikkert et hold, man skal holde øje med. Wahed ligger nummer 4 på ranglisten, mens Al-Bacha ligger nummer 6. De spiller begge i EC Visualize, som også er holdnavnet til turneringen. Vi fik en snak med Wahed Obayd, som svarede på, hvorfor disse to danner Danmarks bedste duo:

Vi er Danmarks bedste duo, fordi vi kender hinandens spillestil og vi ved i hver situation, hvad vi skal gøre. Samtidig har vi begge en stor vindermentalitet. Samtidig tror jeg ikke, at det skader at rage på hinanden en gang imellem, og det er vi også gode til. Vi forbereder os ikke som sådan til 2v2-turneringer, fordi vi allerede har de alle de små ting på plads”, fortalte Wahed, som også fortalte, at han forventer at vinde turneringen med Fyns Stolthed på andenpladsen og The Noobs (Kent ‘Talentkent‘ Brylle og Andreas ‘Andy‘ Kirstein) på tredjepladsen.

 

Det var slutningen på vores optakt inden det går løs på lørdag i Sørbyhallen. Med fuldkommen udsolgt og stor interesse omkring arrangementet, glæder vi os til at åbne døren for alle deltagere og tilskuere, som dukker op til en hyggelig dag med høj intensitet. Er du forhindret i at dukke op, men stadig vil følge turneringen, kan du her læse om den streaming, som vil være til stede.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *