To 14-årige drenge blev flere gange sat op mod favoritterne, men det skulle ikke slå dem ud, da de gik hele vejen og sikrede guldet i Elgiganten Cup

Nordeuropas største 2v2 turnering nogensinde er nu afsluttet i Sørbyhallen, syd for Slagelse. Med flere stærk duoer som Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg og Jesper ‘Pilm‘ Prang (Fake Rabona Langskudsmål), danmarksmestrene Wahed ‘The-Kid‘ Obayd og Mohamad Al-Bacha (EC Visualize), samt Lasse ‘Kongen‘ Bækkelund og Claes ‘Keglekongen‘ Hansen (Fyns Stolthed), var der i den grad lagt op til et titelræs med disse tre i førepositionen, men med afbud fra Lasse BækkeluElgigantennd var der pludselig to favoritter tilbage, som man forventede at se, når det hele skulle afgøres. Det blev dog ikke helt en afslutning, som man ellers havde lagt op til, og da de to favoritter stadig var at finde i semifinalen, begyndte Malthe Dørge og Mikkel ‘Rævehjorth‘ Bach for alvor at røre på sig. Under navnet Team Dørgehjorth satte de nemlig først Fake Rabona Langskudsmål på plads, og i en tæt finale kunne EC Vizualise så få lov at smage på den velsmurte kontramaskine, som voldte store problemer for et ellers oplagt makkerpar, der generelt spillede en flot turnering. Efterfølgende kunne man se en glad duo, som fejrede deres første turneringssejr nogensinde – og endda en stor en af slagsen.

“Jeg sidder med en helt fantastik følelse efter finalen. Vi havde mødt EC Visualize før i turneringen i det første gruppespil, hvor vi tabte 3-0, så det at vi vinder finalen, og ovenikøbet over dem, er helt fantastisk.
Vi mente selv, at vi var i dødens pulje, så vores første mål var faktisk bare at gå videre fra gruppespillet. Derfra drømte vi om at komme i 16-delsfinalen, som vi jo også gjorde, og derfra var det bare en bonus, hvis vi nåede videre derfra”, 
fortalte Mikkel Hjorth Bach og Malthe Dørge kort efter turneringen, hvor de også gav deres bud på, hvorfor de fungerede så godt sammen:

“Vi var et godt makkerpar, fordi vi samarbejdede godt, talte pænt til hinanden og hele tiden motiverede den anden part til at fortsætte og gøre sit bedste. Vi angreb aldrig hinanden, selvom en af os måske kom til at lave en kæmpe fejl.”

Mikkel Hjorth Bach er dog ikke et helt ukendt ansigt i det danske community og er på nuværende tidspunkt tilknyttet FIFA Team Copenhagen. Han har i FIFA 16 leveret et par gode indtryk, som giver anledning til at spørge, hvor langt talentet kan række:

Batch to-2“Jeg går stadig ydmygt ind til turneringerne og forventer ikke at vinde hver gang, men det er klart, at en sejr som denne gør, at jeg har store forventninger til fremtiden. Jeg håber, at mit talent rækker til, at jeg kan blive en fast del af toppen i Danmark. Det behøver jeg ikke være endnu, men det er målet i fremtiden. Hvis jeg fortsætter med at spille meget FIFA, håber jeg på at blive en del af den absolutte top i Danmark. Men jeg tager ingenting for givet, og jeg vil forblive ydmyg”, lød det altså fra den talentfulde Københavner, som altså hentede den første sejr til FIFA Team Copenhagen siden deres tidligere spiller, Jesper ‘Pilm‘ Prang, kunne løfte pokalen ved CULT Cola Aarhus Open.

Omvendt var dette Malthe Dørges første turnering, og allerede nu har han fået lov at smage på succesen til en af de helt store turneringer. Den store triumf mættede ham dog ikke, men i stedet kom der blod på tanden i forhold til fremtiden:

“Jeg vil rigtigt gerne komme til alle de andre turneringer, så i skal forvente, at jeg er der til de næste mange turneringer. Mikkel og jeg skal også med til den næste store 2v2 Elgiganten Cup, der kommer, så det er ikke det sidste, I har set til mig.”

Fra Sports-Gaming skal der lyde et stort tillykke de to talentfulde drenge, som tog fusen på alt og alle og nu kan kalde sig selv vinder af den største 2v2 turnering, som Nordeuropa nogensinde har set. Allerede i maj måned vil Sørbyhallen igen åbne dørene for endnu en stor turnering når Elgiganten Cup Ultimative afvikles, så følg med i vores kalender for at være opdateret om de kommende turneringer i hele landet.

Se billeder fra turneringen

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.