Op til Pricerunner Cup har vi taget en snak med alle de spillere, vi forventer noget af i de forskellige seed-artikler – men vi skal også tale med et af de hold, der viser sig frem. Og det bliver i denne artikel en snak med XI-Gaming.

XI-Gaming er et af de danske hold, der mangler sit store gennembrud endnu med den helt store turneringssejr. Tricked har længe gjort det med deres mange stjerner under sig, ligesom Wicked Gaming for alvor er begyndt at vise tænder på den danske FIFA-scene, med især ‘Dingo’ og ‘Rævehjorth’ i utroligt god form lige nu. XI-Gaming har, på trods af deres ambitioner, endnu ikke taget en større turneringssejr. De har en del spillere, der har evnerne til at præstere, men desværre mangler den helt store sejr. Det nærmeste de har kommet en stor turneringssejr indtil videre, har været Walis sejr til Ung DM og ‘Hassanplayer’s 4. plads til sidste års udgave af netop denne turnering. Vi har derfor hørt XI’s manager, Dan Sommersøe, om der bliver sat endnu mere fokus på FIFA-delen af deres hold, efter de har satset stort på resten af deres hold (CS:GO og Hearthstone).

“Organisationen er i enorm vækst og det er til glæde for alle i organisationen, men om vi satser mere på FIFA end vi allerede gør, er svaret nej, alene af den grund at vores spillere har enorm opbakning og tillid fra vores side. Vi har ingen planer om at ændre på vores line-up, da vi mener at vores fire spillere udgør den firkløver, som vi længe har ønsket. Vi håber altid på en sejr som alle andre hold, men vi må også være realistiske og se på vores modstandere. Vi håber at vi kan være med til at ruske i toppen. Wali og Carly tog en flot førsteplads i 2v2 til CG lan, så det tegner godt.”

Som nævnt tidligere, så har netop Tricked og Wicked været langt fremme på den danske FIFA-scene på tiden – Tricked især med deres verdensmester, Mohamad Al-Bacha under dem. Men hans verdensmesterskab er dog ikke helt uden XI-Gaming inde over sig. Deres spiller, ‘Hassanplayer’, blev nemlig inviteret med til New York som coach for Al-Bacha, hvilket som bekendt resulterede i en masse flotte præstationer fra Al-Bacha.

“Vi føler uden tvivl at Wicked og Tricked er længere end os og vi håber på sigt at byde dem op til dans. Men udover det så føler vi os ret solidt plantet blandt andre på vores stadie. HassanPlayer har desuden været meget involveret i de seneste begivenheder med Al-Bacha, og det tror vi bestemt har haft en positiv virkning.”

XI tror altså på sig selv til Pricerunner – vi ønsker dem held og lykke!

Køb billetter til Pricerunner Cup her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.