Velkommen til vores nye serie her på Sports-Gaming.dk – Kongen og hans discipel. I denne serie bygger jeg, Andreas ’Discipel’ Gislund, et hold, som både jeg og en af Danmarks bedste FIFA-spillere, Lasse ’Kongen’ Bækkelund, vil spille med og anmelde, så I selv kan købe holdet. Vi vil komme ind på hvorfor holdet er lavet, som det er, samt hvordan holdet er som helhed. Desuden vil vi snakke om de bedste spillere, den værste og holdets overraskelse. Naturligvis vil vi også give en samlet anmeldelse af holdet. Holdet kan ses på dette link. Hvis du er på mobil, kan holdet ses her, dog uden statistikkerne. Klik på billedet for at få det i fuld størrelse. Fransk hybrid

Til at starte med, lidt om hvorfor holdet er bygget som det er. Holdet er baseret på de to angribere, Lacazette og Griezmann. De to angribere har stort set komplette stats – det eneste de mangler, er lidt højde og fysik. Men statmæssigt er de meget lig hinanden. Dernæst har jeg valgt at bruge nogle alternative kanter – nogle, der er skudstærke frem for lynhurtige. Holdet er meget pasningsorienteret – man skal spille sig frem til chancerne. Der er også brugt stærke spillere som Pogba og Vidal – dog med Pogba skudt frem i en offensiv rolle. Dette føler jeg dog passer ham bedst, da han har en høj offensiv arbejdsindsats.

Holdet som helhed
Discipel
: Jeg ser holdet som et meget konkurrencedygtigt hold. Det er absolut et af de bedste, jeg har spillet med i år. Jeg nyder at kunne spille mig frem til chancerne, og selv skabe noget spil, uden at være afhængig af at modstanderen har langsomme fløje, så jeg kan smække boldene ind over til høje angribere på indlæg. Det er klart passende til min spillestil at have nogle driblestærke angribere, der skaber nogle chancer selv, og kan tage en duel med en forsvarer. Hvad siger du, Kongen?
Kongen: Jeg er meget enig på mange områder. De er rigtig gode i pasningsspillet, da kanterne ikke blot er hurtige, men også stærke i afleveringerne, og herefter handler de jo bare om, at finde et af de to lyn oppe foran, så skal de nok banke kuglen ind. Herudover vil jeg gerne nævne forsvaret, som en af de helt store styrker på holdet, da der er god fysik og hurtighed på alle spillerne.

Holdets bedste spillere
Discipel
: Min top tre er klar. Jeg har Hamouma som nummer tre, Lacazette som nummer to og Griezmann på en klar Lacazetteførsteplads for mig. Hamouma virker usandsynligt stærk på bolden. Han skaber selv spillet, sørger for at uddrible modstanderne og er generelt god til at holde på bolden. Dog savner jeg til tider lidt fart i hans støvler, samt et lidt bedre skud indenfor rammen. Lacazette er en hurtig, skudstærk og generelt god angriber. Han har alle de kvaliteter, man kan søge efter. Han dribler rigtig godt. Med ham savner jeg lidt fysik – han virker svag i duellerne. Hvis han skal vinde i en duel, skal han løbe fra modstanderen eller tage ham med finter. Til sidst er Griezmann min bedste spiller. Han er den bedste angriber, jeg har spillet med i år. Hans hurtighed, driblinger og skud gør det hele for mig. Hans balance hjælper med at holde ham på bolden, selv i en heftig fysisk duel. Han er altid først med reaktionerne, og jeg synes han er en perfekt angriber. Han blev desuden også topscorer for mig.
Kongen: Jamen jeg har også min top tre klar, dog lidt anderledes end min discipels. Pedro er min nummer tre. Han er stabil i alle stats, og med hans 5 stjernet weak foot, så kan han lave perfekte indlæg og perfekte skud med begge fødder. Derudover er han hurtig og arbejder stabilt defensivt.  Min nummer to er Alexandre Lacazette. Manden scorer jo bare på alt. Jeg tror, at hvis jeg prøver, at sparke ved siden af, så scorer han garanteret alligevel. 35 mål i 10 kampe taler for sig selv. Spillets klart bedste angriber i min optik! Men min nummer 1 overgår ham efter min mening indflydelsesmæssigt. Paul Pogba. Kæmpe beast. Langskud, pasninger, fysikken og hovedspillet spiller bare fuldstændigt, og han er muligvis den mest komplette spiller i spillet.

HamoumaHoldets værste spiller
Discipel
: Jeg må indrømme, at Pogba ikke var lige så god, som jeg havde forventet. Jeg havde troet mere om en spiller til så mange coins. Hans stats er lige så gode offensivt som de er defensivt, men fremover vil jeg holde ham på den defensive midtbane. Han var ikke dårlig, men han var bare ikke så god som de andre.
Kongen: No doubt here. Hamouma. Den eneste spiller, som ikke levede op til forventningerne. Han har okay stats, men da jeg spillede meget op igennem Pogba på midten eller Pedro på venstre, så fik han altså ikke noget indflydelse på holdet.

Holdets overraskelse
PogbaDiscipel
: Uden tvivl Hamouma for mig. Han kommer ind fra ingenting, og spiller som en superstjerne. Han har potentialet til at blive fast inventar i min klub, for jeg nød virkeligt at bruge ham. Han var altid i de rigtige positioner, løb altid godt og gjorde en forskel i alle kampe. Du er sikkert ikke enig, Kongen?
Kongen: Det må nok også være Pogba for mig. Jeg har brugt ham som defensiv midtbanespiller før, men han har godt nok meget mere indflydelse og væsentlig flere mål på en offensiv midtbaneposition.

Samlet vurdering
Discipel
: Av, for et hold. Jeg har virkelig nydt at spille 10 kampe med holdet, og det har da også resulteret i en del sejre, og en del mål. Dog er der stadig svagheder, som på ethvert hold. Jeg vil give det en stærk karakter på 9/10. Og dig, Kongen?
Kongen: Jeg bliver nødt til at give holdet 10/10. Jeg vinder samtlige 10 kampe og scorer mål på samlebånd. Den bedste defensiv jeg har prøvet sat sammen med en stabil midtbane og et sindssygt angreb, det går bare op i en højere enhed, og derfor kan jeg kun anbefale holdet.

Statistik:
Discipel:
10 kampe (8 sejre, 2 uafgjorte og 0 nederlag)
32 mål scoret
14 lukket ind
Topscorer: Griezmann, 14 mål

Kongen:
10 kampe (Kun sejre)
55 mål scoret
7 lukket ind
Topscorer: Lacazette, 35 mål

Hvis du er interesseret i at se en videoanmeldelse af holdet, kan Kongens video ses herunder – Tjek desuden hans YouTube-kanal ud, hvor der ofte kommer nye videoer op!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.