Marienlyst eSport har netop hentet Frederik ‘Fredberg’ Fredberg, der hermed bliver genforenet med Daniel ‘Dingo’ Kristensen.

For cirka en uge siden kunne Marienlyst annoncere, at de har skrevet kontrakt med Daniel ‘Dingo‘ Kristensen. I dag forsætter de opgraderingerne og skriver kontrakt med Frederik ‘Fredberg’ Fredberg.

Jens Martinus Pedersen fra Marienlyst eSport udtaler ”Frederik kan det hele. Han er en voldsomt dygtig FIFA-spiller, som tilmed tiltrækker flere tilskuere end mange danske divisionsklubber. Og med sine bare 19 år, kan han nå langt inden for FIFA og eSport generelt.

”Nu har vi det line-up vi ønsker inden for FIFA, hvor vi også netop har skabt et FIFA akademi-hold, og dermed skulle fødekæden være sikret,” slutter Jens Martinus Pedersen.


Tilbage til rødderne – Foto: Wicked Gaming

Selv har Fredberg følgende at sige:

“Det føles fantastisk at kunne offentliggøre skiftet til Marienlyst. Proffesionalismen omkring Marienlyst er hovedårsagen til skiftet. personligt føler jeg Marienlyst tilbyder de perfekte rammer for os FIFA spillere, så vi ikke behøver at bekymre os andet end at præstere. Fokusset er alt afgørende og jeg føler dette skifte optimerer mit fokus. Derudover er det også en fantastisk følelse at blive genforenet med Dingo fra Wicked tiden. Dingo og Carly er to fantastisk dygtige FIFA spillere og samtidig to personligheder der passer mig rigtig godt socialt, hvilket jeg også føler er vigtigt. Dog er jeg ærgerlig over ikke længere at spille sammen med Wahed, men det er en del af sporten. Det ændrer intet personligt og det er den positive tanke man kan tage med.”

Marienlyst eSport råder nu over følgende spillere:

Daniel ‘Dingo’ Kristensen
Frederik ‘Fredberg’ Fredberg
Carl-Emil ‘Carly’ Lindblad
Abdulkhadir ’AK’ Ibrahim
Abdullah ’Abdullah K’ Khalil
Lucas ’Krøll’ Krøll (Akademispiller)

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *