Igennem hele året har der været stor kritik af hvor meget den konkurrencemæssige del af FIFA er præget af P2W (pay2win) – altså at man skal bruge mange penge for at få et hold der er godt nok til at konkurrere med.

Topspillerne har dog erkendt at det har været nødvendigt at bruge pengene og derfor er der investeret massigt i holdene rundt omkring – derfor giver det ramaskrig at EA nu vælger at ændre reglerne til de sidste kvalifikationer frem mod VM.

Som udgangspunkt virker det til at mange af pro-spillerne synes det er fornuftigt med en begrænsning på de hold man må bruge i kvalifikationer, men det må aldrig ske 80% inde i sæsonen sådan det giver unfair konkurrencevilkår – nu har spillerne både brugt tonsvis af tid og penge på at bygge deres hold op, og så ændres det pludselig her til sidst. Det kan have store konsekvenser for dem der ligger lige på grænsen til at kvalificere sig til Playoffs og VM. 

Kent Brylle og August Rosenmeier har også været tidligt ude på Twitter her til morgen – sammen med en lang række af internationale spillere og aktører.

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.