I går kiggede vi på seed 12-10 til årets DM i FIFA, bedømt af os her på Sports-Gaming.dk, og i dag kigger vi nærmere på seed 9-7.

Dagens seedartikel vil være en anelse anderledes: Vi havde skemalagt at Mathias ‘Revi’ Iversen og Kenneth ‘Bankeren’ Bank også skulle være med i dagens artikel, men da de begge har meldt afbud til det kommende DM, har vi kun Claes Hansen som 8. seedet med. Han har dog også næsten fortjent sin egen artikel, da han på det seneste har opnået gode resultater, bl.a. en sejr til 2v2-turneringen til Odense Open. Ham har vi naturligvis også talt med op til turneringen omkring hans forventninger, forberedelse og lignende.

lasse og claes“Alt kommer selvfølgelig an på lodtrækningen og hvordan spillet er på dagen, men jeg håber da på at kunne hive en god placering hjem. Jeg kunne godt forestille mig at en spiller som Niller går hen og overrasker, da han er en af de få. der selv har en Xbox One, og det skal han nok få udnyttet. Ud over det tror jeg også at Hassan kommer rigtig langt, men jeg ved dog ikke hvor stor en overraskelse det er længere. Med hensyn til skuffelser, tror jeg de mange online spillere på Ps4 får sig en stor overraskelse når de møder op til turneringen lørdag. Jeg regner med at få spillet en masse kampe på Xboxen op i ugen op til, og så står den på offline træning hos Lasse i de sidste par dage inden.”

Claes’ top 3 ser således ud:
“1. Lasse – Fordi han er bedst.
2. Agge – Fordi han bare er så latterligt god, selv i et spil hvor der måske ikke er blevet spillet så meget. Ud over det betyder hans enorme rutine også vanvittig meget til en turnering som DM.
3. Wahed eller Pilm – Begge spillere har et ekstremt højt top niveau, samt en Xbox One som de kan træne på.”

I anledning af at Claes for nyligt har skiftet hold til Tricked eSport, har vi naturligvis også talt med Trickeds FIFA Manager Kent Brylle.

Jeg forventer, at vi fortsætter de gode takter fra de sidste par tuneringer. Selvom det er Claes og Pilms første optræden i trøjen, så ved vi, at de har et højt niveau og plejer at levere gode resultater, når de er til turneringer. Lasse har vundet de sidste par gange, og han har gode muligheder for at gå hele vejen. Bedømt på Sports-Gamings artikelserie om de forskellige seeds, så viser det jo, at folk forventer noget fra os. Claes, Lasse og Pilm er alle blevet nævnt i folks top 3, men det er klart, når man ser på det niveau, som de har præsteret på.

Vi spurgte desuden om hvordan det er for Tricked ikke længere at have store konkurrenter i Wolves’ FIFA-hold.

Da Wolves havde en FIFA-afdeling ville jeg mene, at vi var Danmarks bedste hold. Det viste resultaterne. Wolves toppede med en sejr til Midtjysk Mesterskab, hvor vi i den tid vandt turneringer som Aalborg Open, Pricerunner Cup og Copenhagen Games, der må siges at være større end Midtjysk Mesterskab. Der findes dog en masse gode hold, som begynder at vise tænder. Både Clan eSpuma, HVB E-Sports og muligvis XI Gaming har gode forudsætninger for at følge med i toppen. Derfor er det vigtigt, at vi fortsætter arbejdet og bliver ved med at levere som vi har gjort hidtil. Selvom det betyder, at der kommer noget rivalisering rundt omkring, så er det positivt, at andre hold også er ved at få gang i økonomien og får opbygget nogle gode hold. Det holder hele scenen i gang.

Det var dagens artikel. Følg med i morgen, hvor vi afslører seed 4-6.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.