Søndag aften skulle de sidste to deltagere til FUT Live 2 findes, da den sidste kvalifikationsturnering løb af stablen. 29 spillere kæmpede om de to pladser, men det blev Jacob ‘Esser’ Esholm og Aldin ‘Aldin’ Ismajlovic, som trak de længste strå.


Der var hård konkurrence om de sidste to pladser til FUT Live 2, som bliver spillet senere denne måned. Rutinerede spillere som Mathias ‘Revirevix’ Iversen fra det gamle Chiefs of Copenhagen og den ægte “journeyman”, Marcus ‘Kokkane’ Gam Kok, var at finde blandt de deltagende spillere til gårsdagens kvalifikation.

Det blev dog ikke en af de to ovennævnte herrer, der løb med sejren, men derimod Esser og Aldin. Vi har taget en snak med de to kvalificerede.

“Hej Aldin – tillykke med sejren. Kan du beskrive din vej til FUT Live?”

Aldin: “Min gruppe var ikke så hård, jeg havde 1 kamp, da de andre ikke var tilstede, så det var ikke så svært. Jeg startede godt ud med 7-1 sejr, mod Tonny. I KO (knockout red.) møder jeg Mirnes, hvor der ikke var meget at komme efter og jeg slår ham. Derefter kommer Wali, som jo er en dygtig spiller. Det var en intens kamp, og han var foran lige indtil 85′ min. hvor jeg formåede at score to mål. Jeg ender med en sejr på 4-3, og finalen var jeg lidt ligeglad med, men endte med at vinde 3-1.”

“Hvad er dine forventninger til FUT Live?”

Aldin: “Mine forventninger er, at jeg som det mindste kommer videre fra første kamp, men de er heller ikke alt for store, da FIFA 18 er lige om hjørnet. Jeg håber at få nogle fede kampe, som jeg kan lære noget af”

Vi ønsker Aldin held og lykke med turneringen!

Aldins FUT-hold. Ingame skifter han til 41212 (smal).

Vi har derudover taget en snak med den anden finalist, Esser, som også fik kæmpet sig til en plads i FUT Live.

“Stort tillykke med kvalifikationen. Hvordan forløb din turnering?”

Esser: “Min vej igennem kvalifikationen var lidt speciel, da jeg startede ud med et nederlag i gruppen. Det resulterede i at jeg kun gik videre som 2’er, men jeg fik alligevel kæmpet mig videre til en semifinale, hvor jeg mødte Fatih. Jeg kom hurtigt bagud 1-0. Lige inden pause får jeg så scoret til 1-1, men efter pausen slog Fatih hurtigt til igen med to mål. Men med 30 minutter igen fik jeg scoret 2 hurtige mål og efterfølgende 3 mere. Kampens resultat blev 6-3. Jeg tabte så 1-3 i finalen mod Aldin.”

“Hvad er dine forventninger til FUT Live?”

Esser: Mine forventninger til FUT LIVE er ikke det store. Jeg vil selvfølgelig prøve på at komme så langt som muligt, men at få en masse erfaring, er det der tæller for mig.

Essers FUT-hold.

Vi ønsker de to gutter held og lykke med turneringen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.