Har du hørt om det amerikanske fænomen Black Friday? Det har EA Sports i hvert fald! Igen i år holder de nemlig Black Friday i FIFA Ultimate Team med mulighed for at købe store pakker i butikken.

Lige siden 1966 har man i USA brugt mange penge på at shoppe den første fredag efter Thanksgiving til det såkaldte Black Friday, og eftersom Thanksgiving var i går, så er det i dag at det går løs i butikkerne – men det rammer igen i år også FIFA Ultimate Team, ligesom det gjorde sidste år.

Der vil være mulighed for at købe guldpakker med hele 30 kort til 35.000 coins fra klokken 9.00 dansk tid. Derudover vil der hver 3. time komme forskellige nye pakker, som kan købes, under hvad der bliver kaldt “lightning rounds” fra EA selv.

I sær i år forventes købet af FUT pakker på Black Friday at være højt, idet der er den specielle IF Messi at finde i pakkerne, efter at han nu er den mest scorende nogensinde i Champions League. Kortet kan ses i nyhedsbilledet.

Hvis du har oplevet problemer med at logge ind på Ultimate Team i dag, så kan det skyldes den store aktivitet på grund af Black Friday.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.