Vi er nu nået ved vejs ende i annonceringen af de 100 bedste spilleres rating i FIFA 18, og vi slutter af med et sandt brag.


Fire gange 90, én gang 91, tre gange 92, én gang 93 og ikke mindst én gang 94.

– Således lyder den allersidste top 100-annoncering for ratings i FIFA 18, hvor Lionel Messi og Cristiano Ronaldo topper listen, hvilket naturligvis ikke kommer bag på nogen.

Hvad, der derimod er straks mere interessant, er, at hele tre forskellige spillere må kæmpes om at være spillets tredje bedste spiller. Manuel Neuer, Luis Suárez og milliardsigningen Neymarer alle tre blevet udstyret med en 92-rating, og det er derfor op til dig selv at bedømme, hvilket kort der i dine øjne er spillets tredjebedste.

Herudover er der i blandt dagens annoncering spillere repræsenteret for hver eneste af de største ligaer i Europa, og her kan vi desuden fortælle, at Gonzalo Higuain er Serie As bedste, Eden Hazard er Premier Leagues bedste, Manuel Neuer er Bundesligaens bedste, Neymar er Ligue 1s bedste og sidst men ikke mindst er Cristiano Ronaldo La Ligas bedste, der endnu en gang har fået et bedre kort end Lionel Messi.

Det var alt for denne omgang af FIFA 18-ratings, men husk da at der naturligvis vil komme mange, mange flere inden længe, eftersom den fulde database af spillere stadig ikke er ude. Den kunne meget vel være ude i morgen i øvrigt. Det er nemlig set før, at den er kommet sammen med demoen.

Se samtlige af spillets 100 bedste her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.