I går nåede de danske FIFA-drenge blot at spille to BO2-opgør hver især i Barcelona.

Alt var sat op til at blive en fantastisk dag i den spanske arena, Palau Sant Jordi, men desværre skulle det ikke blive sådan.

PSNs servers var nemlig nede i hele verden allerede midt på dagen, og da man samtidig allerede på daværende tidspunkt havde oplevet pænt store tidsforsinkelser, endte det ud i et skræk-scenarie, hvor de i alt 128 deltagere kun fik spillet to BO2-kampe på de næsten 12 timer, som de havde været til stede i arenaen i.

For danskernes vedkommende blev det dog til en ganske fornuftig start på turneringen, eftersom de endte med at have følgende resultater (BO2-sejre vs. BO2-nederlag):

Agge: 1-1 – Fredberg: 2-0 – Fatih: 1-1 – Dingo: 0-2 – Hassan: 0-2 – Marcuzo: 2-0.

Man kan derfor stadig ikke afskrive nogen spillere her på andendagen, som ifølge flere kilder er sat til at starte efter tidsplanen:

følgende side kan I følge med i andendagens turnering, hvor vi løbende vil opdatere fra danskernes resultater (og eventuelle netværksproblemer, hvilket forhåbentlig ikke bliver en nødvendighed).

Sports-Gaming.dk er inviteret til Barcelona af EA SPORTS for at dække turneringen live – se med hele weekenden hvor vi leverer en masse spændende indhold.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.