Clan eSpuma har her til aften lidt et hårdt slag i bestræbelsen på at have den fuldendte trup. De har nemlig mistet deres wonderkid, Magnus ‘Legenden’ Larsen, som i fremtiden skal tørne ud for XI-Gaming. Manglende overholdelse af aftaler ligner en af grundene til det overraskende skifte.

“Jeg har valgt at blive en del af XI-Gaming, fordi jeg ved, at de er et hold, der overholder de aftaler, der bliver lavet. De virker meget seriøse samt professionelle, og jeg har kun hørt godt om holdet, så derfor er var XI-Gaming for mig et naturligt valg. XI-Gaming kan tilbyde et, i mine øjne, mere professionelt ophold. Der virker til at være bedre styr på tingene hos holdet, både i håndtering af spillertruppen og overholdelse af kontrakter.”

Sådan lød det i dag, da Magnus ‘Legenden‘ Larsen noget overraskende fortalte, at han i dag skifter den sorte Puma-trøje ud med den hvide spillertrøje fra XI-Gaming. Den forsvarende Pricerunner Junior-mester har gennem det sidste år været inde i en spændende udvikling og leveret nogle flotte præstationer til blandt andet DM og CG-Lan for Clan eSpuma. Fremover skal han fortsætte de gode takter med nye holdkammerater i Hassan ‘Hassanplayer‘ Al-Saraf, Daniel ‘DKDouble‘ Kurland og Wali ‘Kaz‘ Kazmi, og dette var en lineup, som Magnus Larsen virkelig glædede sig til at arbejde sammen med:

“Jeg synes, at vores lineup er stærk. Der er nogle gode spillere på holdet, som jeg glæder mig til at arbejde sammen med. Hassan, Wali og Kurland er gode spillere, og jeg er helt sikker på, at vi alle nok skal nå langt. Der er ingen tvivl om, at eSpuma fortsat har et stærkt hold, men som hold synes jeg, at vi er bedre”, udtalte han efter at være blevet spurgt om styrkeforholdet mellem de to hold.

Magnus Larsen var dog ikke den eneste, som glædede sig over dagens transfer. Også XI Gamings team leader, Wali ‘Kaz‘ Kazmi, udviste en stor glæde over, at Legenden nu trækker i XI Gamings trøje:

“Vi har hentet Magnus, fordi han er et win for de fleste hold. Han kan bidrage med en stor personlighed og et stort talent. Vi er rigtig glade for ham. Magnus kan nå utroligt langt, og som sagt er hans talent og potentiale stort, så vi tror på, at han nok skal nå langt. Han skal arbejde med at blive bedre og bedre, for jeg synes virkelig, han gør det godt og er i følge mig en af danmarks største talenter”, lød det fra Wali Kazmi om sin nye spiller.

Næste opgave for Legenden og XI-Gaming bliver formentlig i slutningen af marts måned, hvis Copenhagen Games vælger at annoncere en FIFA-turnering igen i år. Ellers er det næste umiddelbart først 23. april, hvor Pricerunner Cup finder sted. Her kan Legenden både forsvare sit junior-mesterskab,m en forventes også at gøre en god figur til voksenturneringen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.