For et halvt år siden havde de færreste regnet med, at Carly ville være blandt de bedste spillere i Danmark, men efter flere solide præstationer er der efterhånden ikke mange, der tvivler på niveauet hos den unge Puma-spiller.
odense 1

Til CULT Cola Odense Open hev Carl Emil Lindblad en flot 2. plads hjem

Bag gårsdagens låge fandt vi Mohamad Al-Bacha, og i dag fortsætter vi i samme kategori med endnu en åbenbaring på den danske FIFA-scene. Navnet er Carl Emil Lindblad og optræder under navnet Carly, når han er ude til de store turneringer. Med de point, som Carly havde på den danske rangliste for et halvt år siden, ville han ikke engang være en del af top 50 i dag, men med et hav af gode præstationer har han formået at ændre denne situation. Sprinten mod toppen af dansk FIFA blev indledt tilbage i august måned, hvor CULT Cola Odense Open fandt sted, og her viste Carly for første gang tegn på sin høje klasse ved at gå hele vejen til finalen efter sejr over Jesper ‘Pilm‘ Prang i semifinalen. I finalen stod han over for Lasse ‘Kongen‘ Bækkelund, som endte med at give ham en større lussing på 5-0, men hvor nogle måske var blevet slået ud af dette, kom Carly derimod stærkt tilbage allerede dagen efter, hvor det blev til en flot 3. plads i 2v2-turneringen.

Da FIFA 16 kom ud, fortsatte Carly sin udvikling og blev ved med at levere gode præstationer, og dette resulterede i endnu en plads på podiet til CULT Cola Copenhagen Open efter sejr over en ellers sprudlende Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg i bronzekampen. Dette placerede Carly på en samlet 3. plads på CULT Cola Leaderboardet og placerede ham på ranglistens 8. plads med kun 400 point op til nummer 7. Det ser altså godt ud for den 15-årige jyde, som er repræsenteret af Clan eSpuma.

Vi har taget en snak med Carly om den pludselige udvikling og hans forventninger til fremtiden:

Det sidste halve års tid har du været en af de allerbedste danskere og præsteret på et meget højt niveau. Hvad har været hemmeligheden bag det og hvordan vil du selv beskrive dit år?”

“Det er svært at sige præcist, hvad “hemmeligheden” bag mine gode resultater er. Selvfølgelig ligger der en masse hårdt arbejde og træning bag det, men samtidig tror jeg, at en af de store grunde bag det er, at jeg er rigtig god til at holde nerverne og nervøsiteten på et godt niveau, når jeg er allermest presset. Det viste jeg både til Odense Open og Copenhagen Open, hvor jeg i Odense kommer bagud i semifinalen efter 5 minutter, men alligevel formår at vende det rundt. Til Copenhagen Open spiller jeg en ottendedelsfinale, hvor jeg er bagud 1-0 indtil sent ind i overtiden, inden jeg udligner og ender med at vinde i forlænget spilletid. Så hvis jeg skal udpege hemmeligheden bag det, må det være en stærk mentalitet, men man kommer aldrig langt kun på det, så spillet skal også sidde der, hvilket det virkelig også har gjort, når det har gjaldt.”

“Du har efterhånden tilbragt en del tid hos eSpuma, som ellers ofte har skiftet rundt i truppen. Hvad har det betydet for dit spil at være en del af Puma, og er der nogle personer, der har haft virkelig positiv effekt på dit spil?”

Jeg har altid vidst, at Nick stolede på mig, hvilket har givet mig en ro, når jeg har spillet til diverse turneringer. Jeg kan dog ikke decideret sige, hvad det har betydet for mit spil, men noget må det dog have betydet, siden jeg slutter nummer 2, 8 og 3 i mine tre turneringer hvor jeg har stillet op under Puma. Selvfølgelig har Nick betydet meget, da det var ham, der virkelig troede på mig dengang, jeg blev signet uden at have præsteret det vilde. i forhold til mit spil betød Mads ‘Nyrnz‘ Nyrnberg (Team leader på Clan eSpuma) meget til ESWC-kvallen, og til Copenhagen Open var Magnus Larsen (holdkammerat) virkelig også god til at komme med gode råd, når det så allersværest ud.”

“Det lader til, at du er meget tilfreds med holdet som det er nu, selvom der har været meget udskiftning det sidste års tid. Har man endelig fundet det perfekte hold, og hvad gør det i så fald så godt?”

“Jeg er sindsygt tilfreds med det hold, vi har fået samlet nu. Jeg syntes, at vi har en blanding af det hele i truppen. Vi har unge spillere som mig, Magnus og Marcus ‘BareKaldMigKongen’ Jørgensen med stor kvalitet, hvilket vi allerede har vist, og så har vi de mere rutinerede kræfter i Kenneth Bank og Nyrnz, hvor jeg ved, at især Nyrnz kommer til at hjælpe os unge spillere meget. Bank kommer nok mere til at fokusere på egne resultater end Nyrnz. Holdet kan selvfølgelig altid forbedres, men i forhold til de muligheder, vi har, kunne det næsten ikke være bedre som det er nu.”

“Du slutter året af på en flot 8. plads på ranglisten og med præstationer, der har været lige ved og næsten. Hvis vi kigger et år ud i fremtiden, hvor ligger du så på ranglisten, og hvad skal du gøre for at forbedre både placeringen og måske få en sejr til en stor turnering?”

“For at være ærlig vil jeg være rigtig glad hvis jeg kan holde min plads på ranglisten, som den er nu. Det ved jeg også godt kan blive svært. Jeg ved ikke rigtigt, hvad jeg skal gøre mere, end jeg allerede gør,  for hvis jeg bliver ved med at spille og have lysten, skal den store turneringssejr nok komme.”

Der tegner sig en lys fremtid for Carly, som har alle forudsætninger for at forbedre sig endnu mere i det nye år og måske jagte sin første store turneringssejr. Måske bliver 2016 endnu bedre for Carly?

Husk at følge med i morgen, hvor vi har snakket med en af de absolut største spillere i dansk FIFA gennem de sidste 3 år.

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.