Det er nu blevet bekræftet, at vi har fået fornøjelsen af at afholde FIFA-turneringen på Copenhagen Games, som foregår langfredag i Øksnehallen. I den forbindelse har vi snakket om turneringen med Clan eSpuma og XI-Gaming

Ved sidste års Copenhagen Games var hverken eSpuma eller XI-Gaming langt fremme. Fra eSpuma deltog Jacob ‘Kragefucz‘ Kragelund, og hos XI-Gaming var det specielt Kim Patschinsky, som var fremtrædende, og trods videre avancement fra gruppen, nåede heller ikke han ind i de sidste runder af turneringen. I år er der andre boller på suppen for XI-Gaming, som kommer med hele kavalkaden, mens det ser lidt mere kritisk hos Clan eSpuma, som kun har en enkelt sikker starter til turneringen. Vi har taget en snak med begge hold for at blive klogere på, hvordan de vil gribe turneringen an, samt hvad vi skal forvente fra deres side.

Først snakkede vi med XI-Gamings team leader, Wali ‘Kaz‘ Kazmi, som med Hassan ‘Hassanplayer‘ Al-Saraf, Magnus ‘Legenden‘ Larsen, Daniel ‘DKDouble‘ Kurland samt ham selv kommer med den fulde trup og altså sætter alle sejl ind på at levere et godt indtryk. Wali Kazmi var dog også opmærksom på det forventede høje niveau, da vi spurgte ind til hans forventninger til holdet og ham selv samt betydningen af at vinde turneringen:

“Forventninger er, at vi alle går videre fra gruppespillet. Med så få deltagere, kan det blive svært, da det giver et højt niveau, men vi prøver at gøre vores bedste. Vi har fået to nye spillere ind i Hassan og Magnus, og jeg forventer, at de gør deres bedste, da jeg ved, at hvis de kommer godt i gang, så ser vi dem langt fremme i slutspillet. I forhold til mig selv forventer jeg, at jeg følger med de andre, og jeg på at nå langt. Jeg har i hvert fald, hvad der skal til, men hvis jeg ikke rammer dagen, ved alle, at jeg ikke spiller godt nok. Hvis vi vinder turneringen, betyder det en masse penge, og samtidig har vi stadig vores første turneringssejr til gode, så vi gør alt, hvad vi kan”, fortalte Wali Kazmi, som også havde et bud på den forventede top 3 ved turneringen:

“Jeg forventer, at Lucas ‘Afro‘ Wallman vinder. Han er hjernedødt god, og jeg tror, at han kan drille alle og vinde igen. Mikkel ‘Rævehjorth‘ Bach kan hente 2. pladsen. Han har lige opnået sølv til Aalborg Open, og han er varm. Han er i min verden top 4 i Danmark på nuværende tidspunkt, og jeg forventer, at han er at finde i top 3.  Zimme er den sidste i top 3 fordi han i min verden er den bedste spiller i Norden, når han rammer dagen. Han har været uheldig med bracket nogle gange, men han er stadig overdrevet. Jeg tror på ham”, sluttede Wali Kazmi.

Modsat er det ikke en dans på roser for Clan eSpuma, som lige har mistet netop Magnus ‘Legenden‘ Larsen til XI-Gaming, og dermed er de en spiller mindre, som skal repræsentere eSpuma i København om halvanden uge. For at gøre ondt værre har det største håb, Carl Emil ‘Carly‘ Lindblad og Kenneth ‘Bankeren‘ Bank meldt fra til turneringen, og dermed står eSpuma tilbage med Marcus Jørgensen samt en tvivlsom spillede manager i Mads ‘Nyrnz‘ Nyrnberg, som vi har snakket med om holdets forventninger til turneringen samt de skuffende takter fra Aalborg Open, hvor hverken Bankeren eller Carly levede op til forventningerne:

“Jeg forventer altid, at vores spillere gør en god figur til turneringer. Carl Emil kan desværre ikke møde op men jeg forventer, at Marcus kan gøre en god figur, han er stadig et stort talent, som jeg mener kan gå hen og være med blandt de sidst 4-8. Jeg er stadig i tvivl, om jeg selv deltager til CPH games, men såfremt jeg gør, så bliver min opgave primært at komme med inputs til vores spillere og hjælpe så meget jeg kan. Med hensyn til Bank og Carl Emil, så forventer jeg, at de vender stærkt tilbage til deres næste event og viser, at de har den klasse, jeg ved, de besidder”, fortalte Nyrnz, som i sidste uge mistede en vigtig spiller i Magnus Larsen. Det betød dog ikke, at den helt store jagt på en erstatning er sat ind. Med 3 spillere og ham selv i truppen, har eSpuma umiddelbart vurderet, at det på nuværende tidspunkt er til at arbejde med:

“Magnus’ skifte er selvfølgelig ærgerligt, og hvis der dukker noget spændende op, kan det godt være, at vi hiver en erstatning ind.”, sluttede Nyrnz, som helt sikkert vil håbe på en bedre præstation end forrige lørdags CULT Cola Aalborg Open 2016.

Følg med de kommende dage, hvor der kommer endnu flere udtalelser omkring Copenhagen Games. Derudover drager vi på fredag til New York for at dække FIFA Interactive World Cup, som er det officielle VM i FIFA, så dette vil også fylde en hel del af den kommende uges nyheder.

 

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.