Pr. 1. oktober 2017 vil August Rosenmeier ikke længere være en del af Paris Saint Germains FIFA-team, lyder den triste udmelding fra PSG eSport selv her onsdag aften.

Tilbage i oktober sidste år formåede den danske FIFA-stjerne, August ‘Agge’ Rosenmeier, at blive en del af den franske storklub, Paris Saint Germain og deres dengang nyoprettede eSport-afdeling.

Dette var ikke desto mindre et kæmpe skridt for August Rosenmeier såvel som dansk FIFA, og det har tilmed givet den 21-årige dansker nogle enestående muligheder gennem det seneste års tid samt et hav af oplevelser.

Pr. 1. oktober 2017 vil August Rosenmeier ikke længere være en del af PSG eSport, lyder den triste udmelding dog fra klubben selv her onsdag aften.

Dagens helt store hovedperson har samtidig været ude med sin afskedsbesked, der blandt andet fortæller, at dette ophold har været som en drøm for ham.

Min tid her i Paris har været fantastisk! Det har uden tvivl været en drøm for mig at repræsentere PSG, og det er noget, jeg altid vil være stolt af. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle i og omkring PSG eSport for deres flotte bidrag til at hjælpe mig med at blive en bedre og mere succesfuld FIFA-spiller.

Agge til ESWC 2016 i den franske hovedstad, Paris.

Det er desuden også lykkes os at få en udtalelse om situationen fra FIFA-profilens egen manager, Kristoffer Smedstrup. Hos ‘Team Agge’ tyder det dog ikke på, at man stresser over denne opstående nyhed. Tværtimod.

Vi går en rigtigt spændende tid i møde nu, hvor vi skal ud og finde den helt rigtige klub eller partner for August. Vi er allerede i dialog med flere spændende aktører, men vi håber selvfølgelig også på, at denne offentliggørelse giver muligheden for, at endnu flere tilbud dukker op. Vi skal finde en arbejdsgiver, som tilbyder det helt rigtige setup for August, sådan vi sikrer, at hans FIFA 18 bliver på top niveau – vi har dog ikke travlt, og vi venter gerne på det helt rigtige match,” siger Kristoffer Smedstrup, der for nyligt blev ansat som August Rosenmeiers personlige manager.

Manager Kristoffer Smedstrup og FIFA-spiller August Rosenmeier under den seneste ESWC Denmark.

Ifølge nogle af vores interne kilder, skulle dette pludselige stop angiveligt have andet at gøre end blot mangel på sportslige resultater, som rygterne hidtil har gået på.

Men hvad der præcis er årsagen er selvfølgelig svært at anskue. Det interessante spørgsmål er dog i stedet nu – hvor ender August Rosenmeier henne? Og hedder fremtiden en fodboldklub, en organisation eller nye partnere? Mulighederne er mange for den danske FIFA-stjerne, der nok skal være en særdeles eftertragtet herre.

For præcis en uge siden udgav Red Bull en minidokumentar om Agge. Den kan du ser her.

August Rosenmeier kan nu vinke farvel til Parc des Princes, men hvor bliver danskerens næste hjemmebane?

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.