Michy Batshuayi og EA Sports FIFA kom her til aften op i en vaskeægte Twitter-fight. Det var dog Chelsea-spilleren, der kunne trække sig sejrrigt ud af kampen.

Chelsea-angriberen Michy Batshuayi er intet mindre end en sand fornøjelse at følge på Twitter. Og én af de ting, han særlig foretrækker at tweete om, udover sine bedrifter på fodboldbanen, er FIFA.

Det blev blandt andet bekræftet tilbage i juli-måned, da belgieren tweetede følgende efter en træningskamp mod Arsenal, hvor han scorede to mål med sit svage fod og efterfølgende tweetede EA SPORTS FIFA, at han burde få fem stjerner i svag fod fremover:

Nu langer Michy Batshuayi så endnu en gang ud efter producenterne bag verdens mest populære sportspil, men denne gang kan man vel mere kategorisere det som en klage end blot en opfordring:

Her ønsker spilleren altså at få en forklaring på, hvorfor han har fået lige netop disse stats, og han ser i øvrigt bestemt heller ikke helt tilfreds ud.

I denne situation kunne EA naturligvis have valgt at lade som om, de enten ikke havde set tweetet, eller bare være kommet med et stille og roligt samt professionel retursvar, men i stedet kom denne flabede kommentar:

EA forlangte altså flere mål, før det kunne komme på tale, at Chelsea-profilen ville få sig nogle opgraderede stats.

Det ville Michy Batshuayi dog ikke finde sig i, og derfor kom han med en kommentar, der fuldstændig lukkede munden på EAs Twitter-ansvarlige:

Kort fortalt, så gør dig endelig selv en tjeneste og følg Chelsea-angriberen. Vi ser i hvert fald frem til flere FIFA-relaterede tweets i fremtiden fra belgieren!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.