August ‘Agge’ Rosenmeier går hele vejen til ESWC i Paris og vinder PS4 delen af turneringen – dermed sikres han også den prestigefyldte billet til Playoffs frem mod sommerens VM i FIFA.

Efter et gruppespil hvor han kun med nød og næppe kæmpede sig videre, kom der andre boller på suppen i slutspillet. I kvartfinalen blev det til en 7-2 sejr over Diogo Peixoto og i semifinalen en 4-3 sejr over TheTurin.

I finalen var modstanderen Sakul97 der allerede er kvalificeret til Playoffs, og efter en 3-2 sejr til Agge i første kamp og en 3-1 sejr i anden kamp blev det til en samlet 6-3 sejr.

August ‘Agge’ Rosenmeier tager altså sin første store titel i et stykke tid, og det tegner godt for de kommende måneder hvor kalenderen er fyldt med store turneringer – har han niveauet til at gå hele vejen til playoffs og slutteligt til VM senere på året?

Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen slutter på en flot 3. plads og Mikkel ‘RæveHjorthen’ Bach slutter på en 5.-8. plads – en imponerende samlet bedrift af de danske gutter!

Et stort tillykke skal det lyde herfra til August ‘Agge’ Rosenmeier!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.