Vi er idag klar med det sidste hold vindere af Sports-gaming Awards 2016. Her afslører vi blandt andet årets overraskelse, årets bedste præstation. Samtidigt kårer vi årets FIFA event samt bedste nyhedsdækning.

Idag er det blevet tid til at kåre det sidste sæt vindere til Sports-gaming awards 2016. Her ser vi blandt andet nærmere på kategorierne årets overraskelse, årets præstation, årets event samt årets nyhedsdækningen.

Årets overraskelse – Mohamad Al-Bacha FIWC 

Som årets overraskelse har i derude i overbevisende stil afgivet flest stemmer på Mohammed Al-Bachas fornemme VM triumf i New York som årets overraskelse, med hele 65,5% af stemmerne.

Det kom bag på mange, at Mohammed Al-Bacha i foråret for første gang kunne løfte FIWC trofæet foran blandt andet forhåndsfavoritten danske August “Agge” Rosenmeier efter en mildestalt vanvittig finalesejr over britten Sean Allen.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra vinderen.

I videoen nedenfor kan du se eller gense momenter fra den store overraskelse.

Årets præstation:  Mohamad Al-Bacha FIWC

Årets præstation i 2016 tilfalder ligeledes Mohammed

Mohamad Al-Bacha som vinder af FIWC

Al-Bacha og hans VM triumf til FIWC i New York. Udover magisk finale, formåede Mohammed gennem heleturenringen at levere spil i verdensklasse, hvor han især gjorde sig bemærket ved at stå rigtig stærkt i forsvaret, samtidigt med at han under finalen holdt hovedet koldt, og vendte et truende nederlag, til en helt fantastisk sejr, gennem et enestående comeback. En kommentar fra Mohamad Al-Bacha har ligeledes ikke været mulig.

 

Årets event – FIFA Cult Tour

Årets event 2016 tilfalder Cult Cola Fifa Tour. Igen i år var vi i rundt i Danmarks fire største byer i samarbejde med blandt andre Cult Cola, Playstation og Bilka. At i har stemt denne turneringskaravane som årets bedste event vidner om, at de har været en succes, hvilket vi er utrolig glade for.

Blandt vinderne af de fire FIFA Cult Tour finder man Jesper “Pilm” Prang, Lasse Bækkelund, Simon “Erikzzon” Eriksson Og Daniel “Dingo” Kristensen

 Årets bedste nyhedsdækning – FIWC 

Endnu engang havde vi på redaktionen æren af, at kunne følge Verdensmesterskaberne i Fifa på tætteste hold i samarbejde med Playstation Danmark. Her leverede vi blandt andet Live Updates under de danske spillers kampe, lavede daglige video indslag, samt updatede jer med de seneste nyheder fra eventet.

Verdensmesterskaberne blev til stor begejstring for os alle vundet af danskeren Mohamad Al-Bacha foran Britten Sean Allen og svenskeren Ivan “BorasLegend” Lapanje

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.